Κυπριακή Βουλή: Σε «τεχνικό λάθος» αποδίδεται η απότομη διακοπή της ομιλίας Ζελένσκι [video]

Κυπριακή Βουλή: Σε «τεχνικό λάθος» αποδίδεται η απότομη διακοπή της ομιλίας Ζελένσκι [video]

Σε «τεχνικό λάθος» αποδίδεται η διακοπή της σύνδεσης με τον Ουκρανό Πρόεδρο, ο οποίος το απόγευμα της Πέμπτης απευθύνθηκε στα μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κύπρου.

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε τεχνικό λάθος αποδίδεται, η αιφνίδια διακοπή της τηλε – σύνδεσης με τον Ουκρανό Πρόεδρο, ο οποίος το απόγευμα της Πέμπτης απευθύνθηκε στα μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κύπρου.

Με την ολοκλήρωση της ομιλίας του, έλαβε αμέσως το λόγο η Πρόεδρος του Σώματος κυρία Αννίτα Δημητρίου, και προχώρησε σε εκτενείς αναφορές για την τουρκική εισβολή και κατοχή.

Στο σημείο εκείνο – λίγο μετά το 20:00 στο βίντεο ανωτέρω- η εικόνα του Ουκρανού Προέδρου εξαφανίστηκε από το πάνελ, η δε Πρόεδρος της Βουλής, ακούστηκε να λέει: «ελπίζω να με ακούτε ακόμη».

Ετσι η συνεδρίαση της κυπριακής Βουλής ολοκληρώθηκε άδοξα και απότομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ – ΜΠΕ, το κείμενο που αναγνώσθηκε από την πρόεδρο απόντος του κ. Ζελένσκι, θα διαβιβαστεί γραπτώς στον Ουκρανό Πρόεδρο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή