Κύπρος: Στα κατεχόμενα την Κυριακή ο Τσαβούσογλου

Κύπρος: Στα κατεχόμενα την Κυριακή ο Τσαβούσογλου

Στην περιοχή της κατεχόμενης Λαπήθου και συγκεκριμένα μεταξύ Βασίλειας και Φτέριχας, μεταβαίνει ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσολου την Κυριακή, 12 Ιουνίου

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην περιοχή της κατεχόμενης Λαπήθου και συγκεκριμένα μεταξύ Βασίλειας και Φτέριχας, μεταβαίνει ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσολου την Κυριακή, 12 Ιουνίου.

Σύμφωνα με την Κίπρις ποστασί, σχετική αφίσα έχει βγάλει ο «δήμος» Λαπήθου, καλώντας τον κόσμο να παρευρεθεί στην εκδήλωση που θα γίνει εκεί.

H Γενί Ντουζέν έγραψε στην ιστοσελίδα της χθες βράδυ ότι ο κ. Τσαβούσογλου θα φθάσει το Σαββατοκύριακο στην κατεχόμενη Κύπρο για να συναντήσει «αξιωματούχους» της «κυβέρνησης» και οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η επίσκεψη του Τούρκου ΥΠΕΞ εντάσσεται σε μια στρατηγική αντιμετώπισης των αντιδράσεων που έχει προκαλέσει το οικονομικό πρωτόκολλο.

Να σημειωθεί ότι από χθες βρίσκεται στα κατεχόμενα αντιπροσωπεία από την Τουρκία, η οποία σήμερα και αύριο θα συζητήσει θέματα που αφορούν το πρωτόκολλο, όπως ανακοίνωσε χθες ο «υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ», Χουσείν Αμτζιάογλου.

Πηγή: Καθημερινή Κύπρου, ΚΥΠΕ

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή