Παναγιωτόπουλος – Ακάρ υπογράμμισαν τη σημασία της διατήρησης ανοιχτών διαύλων

Παναγιωτόπουλος – Ακάρ υπογράμμισαν τη σημασία της διατήρησης ανοιχτών διαύλων

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τούρκο ομόλογό του, Χουλουσί Ακάρ, είχε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τούρκο ομόλογό του, Χουλουσί Ακάρ, είχε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, κατά τη διάρκεια της οποίας υπογραμμίσθηκε η σημασία διατήρησης της επικοινωνίας και των συναντήσεων μεταξύ των δύο πλευρών, προκειμένου να δημιουργηθεί κλίμα σταθερότητας και συνεργασίας.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος εξέφρασε τα συλλυπητήριά του προς τον Τούρκο ομόλογό του για τα χιλιάδες θύματα και τις καταστροφικές συνέπειες του σεισμού στη γείτονα χώρα, διαβεβαιώνοντας ότι η Ελλάδα θα παράσχει κάθε δυνατή υποστήριξη στην Τουρκία για την αντιμετώπισή τους.

Από την πλευρά του, ο κ. Ακάρ μετέφερε στον κ. Παναγιωτόπουλο τα συλλυπητήριά του για τις ανθρώπινες απώλειες του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή