Ενας χρόνος κυβέρνησης Ν.Δ.: Το σποτ και το μήνυμα του Κυρ. Μητσοτάκη

Ενας χρόνος κυβέρνησης Ν.Δ.: Το σποτ και το μήνυμα του Κυρ. Μητσοτάκη

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ενας χρόνος διακυβέρνησης. Μέσα σε μόλις έναν χρόνο, έχουν γίνει άλματα προόδου στην Ελλάδα. Και αυτά τα άλματα δεν έγιναν τυχαία. Έγιναν μετά από σκληρή δουλειά και με τη στήριξη ολόκληρης της κοινωνίας».

Αυτό υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, στο μήνυμά για τον έναν χρόνο από την εκλογή της Νέας Δημοκρατίας στην διακυβέρνηση της χώρας ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η παγκόσμια συγκυρία επιβάλλει σεμνότητα και χαμηλούς τόνους. Αλλά η πορεία της χώρας και τα αποτελέσματα του πρώτου χρόνου διακυβέρνησης έχουν δημιουργήσει αισιοδοξία και ελπίδα», σημειώνει ακόμη ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος ανήρτησε και σχετικό σποτ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρότι, όπως υπογραμμίζει «το έργο της Κυβέρνησης είναι πολύ πυκνό για να χωρέσει σε ένα μικρό βίντεο».

«Εστιάζουμε στη συλλογική εμπειρία των πολιτών όπως τη διαμόρφωσαν οι δύο μεγάλες κρίσης του Έβρου και του Κορωνοϊού, αλλά και την εντυπωσιακή πρόοδο στην ψηφιοποίηση του κράτους. Και δίνουμε έμφαση στην τήρηση μίας μεγάλης υπόσχεσης που κάναμε στις εκλογές του Ιουλίου», αναφέρει ακόμη ο πρωθυπουργός και καταλήγει:

«Επιβεβαιώσαμε το κεντρικό μας σύνθημα: πως οι Έλληνες, Ενωμένοι Μπορούμε. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό κέρδος για την Πατρίδα μας».

Διαβάστε επίσης: Το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τον έναν χρόνο κυβέρνησης Ν.Δ.: «Όλα ανάποδα»

Παράλληλα, η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε και τον πολυσέλιδο απολογισμό με τα πεπραγμένα του πρώτου έτους διακυβέρνησης: 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

/

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή