ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Αφού η Ν.Δ. δεν χαίρεται με τις επιτυχίες μας, ας μην εκτίθεται

syriza-afoy-i-n-d-den-chairetai-me-tis-epitychies-mas-as-min-ektithetai-2074467

Με σκληρή ανακοίνωση απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης στις δηλώσεις Καραγκούνη για την βοήθεια των δύο δισ. ευρώ για την καταπολέμηση της ανθρωπιστικής κρίσης.

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση του εκπροσώπου τύπου της Ν.Δ., επισημαίνει ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «συνεχίζει να βρίσκεται σε σύγχυση. Όχι μόνο δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει αλλά και ποιος ανακοινώνει τι!» και προσθέτει ότι «καμία σχέση δεν έχουν τα 2 δισ. ευρώ με την προηγούμενη κυβέρνηση».

Ενημερώνουμε, λοιπόν, τη ΝΔ, αναφέρει ο κ. Σακελλαρίδης, ότι τα 2 δισ. ευρώ για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και την καταπολέμηση της ανεργίας των νέων τα ανακοίνωσε για πρώτη φορά ο ίδιος ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Γιούνκερ στις Βρυξέλλες και όχι ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Επιπλέον τα χρήματα αυτά δεν συνδέονται με την προγραμματική περίοδο 2014-2020, στην οποία αναφέρεται ο κ. Καραγκούνης.

«Επομένως καμία σχέση τα 2 δισ. ευρώ με την προηγούμενη κυβέρνηση. Αν δεν μπορούν να χαρούν για τις επιτυχίες της κυβέρνησης, τουλάχιστον ας μην εκτίθενται», καταλήγει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.