ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Π.Γ. ΣΥΡΙΖΑ: Προκλητικές οι προτάσεις των δανειστών, δεν γίνονται αποδεκτές

p-g-syriza-proklitikes-oi-protaseis-ton-daneiston-den-ginontai-apodektes-2086705

«Η επιμονή τους να εφαρμόσουν το πρόγραμμα της κυβέρνησης Σαμαρά θα πέσει στο κενό», αναφέρει σε ανακοίνωσή της για το πακέτο μέτρων που πρότειναν στην ελληνική κυβέρνηση οι δανειστές, η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Συνεχίζοντας, η Π.Γ. αναφέρει πως οι προτάσεις είναι εκ διαμέτρου αντίθετες τόσο με την κοινή λογική, όσο και με τα θέλω της ελληνικής κοινωνίας η οποία αποζητά την άμεση έξοδο από τις πολιτικές λιτότητας: «Προσκρούει στην κοινή λογική, αλλά και στην εντολή του ελληνικού λαού για υπέρβαση της λιτότητας και επαναφορά της αξιοπρέπειας και της δημοκρατίας.

Τέλος, η Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ κάνει αναφορά στον λαό, σημειώνοντας πως μονάχα αυτός αποτελεί πηγή έμπνευσης για τις μελλοντικές μάχες: «Σύμμαχός μας είναι ο ελληνικός λαός, σε αυτόν απολογούμαστε και από αυτόν αντλούμε δύναμη και έμπνευση για τις μάχες που έρχονται».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ:

«Οι απαιτήσεις των δανειστών είναι προκλητικές και δεν γίνονται αποδεκτές. Η επιμονή τους να εφαρμόσουν το πρόγραμμα της κυβέρνησης Σαμαρά θα πέσει στο κενό. Προσκρούει στην κοινή λογική, αλλά και στην εντολή του ελληνικού λαού για υπέρβαση της λιτότητας και επαναφορά της αξιοπρέπειας και της δημοκρατίας. Σύμμαχός μας είναι ο ελληνικός λαός, σε αυτόν απολογούμαστε και από αυτόν αντλούμε δύναμη και έμπνευση για τις μάχες που έρχονται».