Δ. Στρατούλης: Δεν πρέπει να είναι απαγορευμένη η συζήτηση για επιστροφή στην δραχμή

Δ. Στρατούλης: Δεν πρέπει να είναι απαγορευμένη η συζήτηση για επιστροφή στην δραχμή

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Δεν μπορεί να είναι απαγορευμένη μια συζήτηση για εθνικό νόμισμα», τόνισε σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό (ALPHA), ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης.

Ο κ. Στρατούλης δήλωσε ότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο μπορεί να εξεταστεί «, εάν είναι να πεθάνουμε από την πείνα μέσα στο ευρώ». «Δεν πρέπει να είναι απαγορευμένη αυτή η συζήτηση, έχει ανοίξει και στο ΣΥΡΙΖΑ και στην κοινωνία».

Ο ίδιος είπε πως η κυβερνούσα παράταξη θα πρέπει να επανέλθει άμεσα σε αντιμνημονιακή τροχιά και σε ρότα εφαρμογής των προγραμματικών της δηλώσεων, ενώ αναφερόμενος στη συμφωνία των Βρυξελλών, επεσήμανε ότι θα πρέπει να «μείνει μια μικρή παρένθεση στην ιστορία του ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει να ασκηθεί η μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια αυτή την περίοδο μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, ώστε η κυβέρνηση να μην αναλάβει δεσμεύσεις με νέα συμφωνία έναντι των δανειστών της χώρας, που θα ακυρώνουν το πρόγραμμα του κόμματος».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή