ΚΚΕ: Ο Τσίπρας διεκδικεί επάξια το νόμπελ υποκρισίας

ΚΚΕ: Ο Τσίπρας διεκδικεί επάξια το νόμπελ υποκρισίας

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε το ΚΚΕ κατά της κυβέρνησης, με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού για τον πρώτο χρόνο διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

«Οταν με την πολιτική σου τσακίζεις το σύνολο των λαϊκών στρωμάτων, όταν ο ΣΕΒ, το μεγάλο κεφάλαιο, σε στηρίζουν για να κατεδαφίσεις την κοινωνική ασφάλιση, όταν συνεχίζεις από εκεί που σταμάτησαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, υλοποιώντας ένα τρίτο μνημόνιο και ύστερα έχεις το θράσος να λες ότι υπερασπίζεσαι τα λαϊκά συμφέροντα και τους αδύναμους, τότε μπορείς να διεκδικήσεις επάξια νόμπελ υποκρισίας» αναφέρει το ΚΚΕ στο σχόλιο του για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Τάε Κβο Ντο.

«Απέναντι στο ρεσιτάλ θράσους και κοροϊδίας της κυβέρνησης, απέναντι στους εκβιασμούς και στα νέα κάλπικα διλήμματα "αριστερά" – "δεξιά", ο λαός χρειάζεται να αντιπαρατάξει τον μαχητικό αγώνα του, μια ισχυρή λαϊκή συμμαχία για την απόκρουση των μέτρων και την ανατροπή αυτής της πολιτικής» καταλήγει το σχόλιο του ΚΚΕ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή