ΑΝΕΛ για Μουζάλα: Κάποια λάθη στην πολιτική πληρώνονται

ΑΝΕΛ για Μουζάλα: Κάποια λάθη στην πολιτική πληρώνονται

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το θέμα παραίτησης Μουζάλα δεν έχει λήξει για τους ΑΝΕΛ που επιμένουν στην αποχώρησή του από την κυβέρνηση. Η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου σε τηλεοπτική της συνέντευξη (MEGA) τόνισε:

«Το όλο θέμα θα λυθεί με την επιστροφή του πρωθυπουργού και του υπουργού 'Αμυνας από το εξωτερικό. Η διαφοροποίηση των ΑΝΕΛ δεν αφορά στο έργο του κ. Μουζάλα, αφορά στη χρήση του όρου «Μακεδονία» για τα Σκόπια από έναν υπουργό της ελληνικής κυβέρνησης. Είτε ήταν γκάφα είτε δεν ήταν, η ουσία είναι ότι ο υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής, που είναι στο επίκεντρο των συζητήσεων διεθνώς στην κρίσιμη φάση της Συνόδου – δυο μέρες πριν – να χρησιμοποιεί τον όρο «Μακεδονία» για τα Σκόπια, δεν είναι κάτι που οι ΑΝΕΛ θα μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστο. Υπάρχει ζήτημα παραίτησης Δεν έχει αλλάξει κάτι για εμάς.  Κάποια λάθη στην πολιτική πληρώνονται. Και θα πρέπει κανείς να αναλαμβάνει το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί για τα λεγόμενά του».

Από εκεί και πέρα δεν συμμερίστηκε την άποψη ότι η Τουρκία είναι κερδισμένη από την συμφωνία και πρόσθεσε:

«Θεωρώ ότι το να κατηγορεί κανείς αποκλειστικά και μόνο αυτή την κυβέρνηση για την εισροή προσφύγων και να μη λαμβάνει υπόψη του ότι μαίνεται ένας άγριος πόλεμος στη Συρία και ότι οι πόλεμοι είναι αυτοί που δημιουργούν μετακινήσεις πληθυσμών, είναι επιφανειακή προσέγγιση».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή