Δανέλλης: Βάζουμε πλάτη αλλά χωρίς τους ΑΝΕΛ

Δανέλλης: Βάζουμε πλάτη αλλά χωρίς τους ΑΝΕΛ

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την προσωπική του άποψη ότι το Ποτάμι, όπως και όλες οι πολιτικές δυνάμεις που αυτοπροσδιορίζονται ως προοδευτικές, θα πρέπει να «βάλουν πλάτη», σε περίπτωση που υπάρξουν και άλλες διαρροές στο κυβερνητικό σχήμα, εξέφρασε ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης.

«Αν θεωρούμε ότι είναι η συμπόρευση του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ είναι πραγματικά δυσβάστακτη – σε σχέση με το πολιτικό κόστος – αν δεν είμαστε υποκριτές, τότε θα πρέπει να προτείνουμε στη θέση των ΑΝΕΛ, να υπάρχει στήριξη από τις δυνάμεις που αυτοπροσδιορίζονται ως προοδευτικές, μέσα σε ένα προγραμματικό πλαίσιο» ανέφερε ο κ. Δανέλλης μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ και συνέχισε:

«Οσοι μήνες μένουν μέχρι τις επόμενες εκλογές – είναι 1 χρόνος, οκτώ μήνες, δέκα μήνες – για αυτό το χρονικό πλαίσιο με ένα στενό προγραμματικό πλαίσιο που θα προβλέπει κάποια θέματα, να μπορέσουμε να δώσουμε μία προοδευτική λύση για να διασφαλίσουμε την επίλυση του Μακεδονικού, το οικονομικό κλπ».

Ερωτηθείς αν θα συμμετείχε το Ποτάμι στην κυβέρνηση μαζί με τους Ανεξάρτητους Ελληνες, σημείωσε:

«Φοβάμαι ότι δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε εμείς με δυνάμεις όπως οι ΑΝΕΛ. Βάζουμε πλάτη αλλά χωρίς τους ΑΝΕΛ. Και νομίζω ότι αυτή θα έπρεπε να είναι και η αντίληψη του ΚΙΝΑΛ». 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή