Χ. Αθανασίου: Ανοιχτός σε διάλογο για το αντιρατσιστικό ν/σ

Χ. Αθανασίου: Ανοιχτός σε διάλογο για το αντιρατσιστικό ν/σ

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παράγοντες του υπουργείου Δικαιοσύνης μετά τις αντιδράσεις και τους προβληματισμούς των τελευταίων ημερών γύρω από το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, ανέφεραν προς κάθε κατεύθυνση ότι σκόπιμο είναι πριν να εκφρασθούν απόψεις και θέσεις επί των διατάξεων του νομοσχεδίου, να μελετηθούν όλα τα άρθρα του με την δέουσα προσοχή.

Ακόμα, οι ίδιοι παράγοντες, ανέφεραν ότι η διατύπωση θέσεων επί του περιεχομένου του νομοσχεδίου να μην στηρίζεται σε ακούσματα ή προφορική μεταφορά του περιεχομένου του, αλλά να γίνονται μετά από μελέτη όλων των άρθρων του επίμαχου νομοσχεδίου.

Σε κάθε περίπτωση, ανέφεραν ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου είναι ανοικτός στον διάλογο μέχρι την ημέρα συζήτησης του επίμαχου νομοσχεδίου στην Βουλή, αλλά ακόμα και κατά την ημέρα συζήτησής του.

Τέλος, ανάφεραν οι ίδιοι παράγοντες ότι ήδη ο κ. Αθανασίου μελετά τις τροπολογίες που έχουν κατατεθεί και αν χρειαστεί θα κάνει τις αναγκαίες τροπολογίες στο περιεχόμενο του νομοσχεδίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή