Π. Καμμένος: Θα προχωράμε τα νομοσχέδια χωρίς έγκριση των δανειστών

Π. Καμμένος: Θα προχωράμε τα νομοσχέδια χωρίς έγκριση των δανειστών

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίθεση στους δανειστές της Ελλάδας πραγματοποίησε ο Πάνος Καμμένος, σε δηλώσεις που έκανε την Πέμπτη, με αφορμή το θέμα της δανειακής σύμβασης.

«Θα προχωρoύμε στη νομοθέτηση και μετά θα τους πούμε για ποιο λόγο γίνεται. Δεν θα εγκρίνει ο κάθε Κοστέλο τα νομοσχέδια από τη στιγμή που ο λαός πεινάει» ανέφερε ο υπουργός Άμυνας στέλνοντας μήνυμα για τη στάση που θα τηρεί η κυβέρνηση για τα νομοσχέδια που θα καταθέτει.

 

«Από την πρώτη στιγμή είχαμε έντιμη στάση απέναντι στους δανειστές και στον λαό ότι θα αλλάξουμε τη μνημονική πολιτική… Αυτή η χώρα λαμβάνει εντολές μόνο από τον λαό. Είμαστε χώρα που έχει επαναποκτήσει την εθνική της κυριαρχία» υπογράμμισε.

 

«Η οικονομική κρίση μετατράπηκε σε ανθρωπιστική. Δεν θα ρωτήσουμε κανένα για το νομοσχέδιο» σχολίασε, αναφερόμενος στο σχετικό νομοσχέδιο για την ανάσχεση της ανθρωπιστικής κρίσης που υπερψηφίστηκε την Τετάρτη. Όπως σημείωσε ο κ. Καμμένος, «αλλάζουν οι πολιτικές που μας οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση».

 

Όσον αφορά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου και τις εκδηλώσεις που θα γίνουν στην πλατεία Συντάγματος, ο υπουργος Άμυνας υποστήριξε ότι «θα δείξουμε στους εταίρους με τους χορούς και τις παραδοσιακές ενδυμασίες, ότι ο λαός είναι κυρίαρχος και ενωμένος» και πρόσθεσε: «Αυτοί που θα παρελάσουν είναι τα παιδιά μας. Τα ένοπλα τμήματα είναι τα παιδιά μας που υπηρετούν στο στρατό. Δεν είναι ένα στρατοκρατικό καθεστώς που παρελαύνει και χειροκροτούν οι υπήκοοι. Ο λαός είναι ο στρατός

 

Με αφορμή την κριτική ότι με τη γιορτή που θα ακολουθήσει από τις μπάντες του στρατού αναβιώνουν χουντικά έθιμα, ο κ. Καμμένος διερωτήθηκε: «Η χούντα χόρευε μόνο τσάμικα; Η αριστερά χόρευε μόνο βαλς;».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή