Μομφεράτος: Ως εδώ η ανοχή στην τρομοκρατία

Μομφεράτος: Ως εδώ η ανοχή στην τρομοκρατία

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ως εδώ η ανοχή στην τρομοκρατία», τόνισε σε παρέμβασή του ο Γ. Μομφεράτος, υιός του δολοφονημένου από την «17 Νοέμβρη» Ν. Μομφεράτου, εκπροσωπώντας τα θύματα της τρομοκρατίας κατά τη συνεδρίαση ακρόασης φορέων από τα μέλη της αρμόδιας για θέματα δικαιοσύνης Επιτροπή της βουλής.

Το ενδιαφέρον είναι να παρατηρούμε πώς βλέπει η κοινωνία το φαινόμενο της τρομοκρατίας. Δεν μας νοιάζει τί κάνει μια παρέα τρομοκρατών, είπε ο κ. Μομφεράτος. Και πρόσθεσε:

«Με έκπληξη ακούσαμε σήμερα ότι υπάρχουν και άλλοι, και άλλος κρατούμενος πέραν του Ξηρού, που αφορά η διάταξη. Εχουν γίνει καταλήψεις, Γίνονται καταληψίες που τις αφήνουμε, επειδή είναι «συμβολικές». Για τον καρκινοπαθή δεν είδαμε κανένα να φωνάζει». Και συμπλήρωσε:

«Δεν έχω εκδικητικότητα. Αυτό που θα ήθελα, όμως, είναι οι όποιες απολύσεις κρατουμένων, να μην αφορούν κανένα τουλάχιστον πολιτικά. Αντ’ αυτού, δυστυχώς, βλέπουμε να γίνεται σχετικός χαμός. Δεν βοηθάει η υποκρισία με την οποία η πολιτική ηγεσία αντιμετωπίζει το θέμα. Η διάταξη αφορά συγκεκριμένο τον Ξηρό. Γιατί κρυβόμαστε πίσω από μία τάχα γενική διάταξη  και δεν παίρνει κάποιος την ευθύνη για την αποφυλάκισή του»;

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή