Ενταση στη Βουλή με αφορμή τις σφαίρες

Ενταση στη Βουλή με αφορμή τις σφαίρες

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οξύτατο φραστικό επεισόδιο είχαν χθες στη Βουλή, στο πλαίσιο της διαδικασίας κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αν. Πετρόπουλος και ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Β. Κεγκέρογλου, κατά τη διάρκεια συζήτησης επίκαιρης ερώτησης αναφορικά με την ταχύτητα υλοποίησης προγραμμάτων στήριξης των κοινωνικά αδυνάμων.

Η επιλογή του κ. Κεγκέρογλου να πει, μετά από δριμύ κατηγορώ κατά της κυβέρνησης για επιλογές και χειρισμούς της στο θέμα αυτό, και με αφορμή την τρομοκρατική πρόσφατη ενέργεια να αποσταλεί στην πρόεδρο της Επιτροπής Σοφών ένας φάκελος με μία σφαίρα και απειλές, «ηθικός αυτουργός για οτιδήποτε πάθει η πρόεδρος και τα μέλη θα είστε εσείς, ως Υπουργείο», προκάλεσε την αντίδραση του κ. Πετρόπουλου, με τους δύο άνδρες να ανταλλάσσουν σκληρές εκφράσεις. «Δεν περίμενα ο κ. Κεγκέρογλου να προσφέρει στήριξη σ’ αυτούς που απειλούν», είπε ο υφυπουργός. «Είστε μέγας προβοκάτορας», ανταπάντησε ο κ. Κεγκέρογλου. «Μαζευτείτε λιγάκι», είπε ο κ. Πετρόπουλος. Η αντιπαράθεση συνεχίστηκε και χρειάστηκε και η παρέμβαση του προεδρεύοντος Δ. Κρεμαστινού για να λήξει το επεισόδιο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή