ΑΝΕΛ: «Οχι» στη συμφωνία, «όχι» και στην πρόταση μομφής

ΑΝΕΛ: «Οχι» στη συμφωνία, «όχι» και στην πρόταση μομφής

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, με τον εκπρόσωπο του κόμματος να σημειώνει ότι το κόμμα δεν θα στηρίξει τη συμφωνία με την ΠΓΔΜ, να προσθέτει όμως ότι «δεν θα επιτρέψουμε στον τυχοδιωκτισμό του Κ.Μητσοτάκη να αποσταθεροποιήσει τη χώρα».

«Η Κοινοβουλευτική Ομάδα μετά την συνεδρίασή της και τώρα που βρίσκεται στην αίθουσα της Ολομέλειας εκπέμπει ένα μήνυμα: Καταρχήν ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την ευκαιρία που μας δίνει επί δύο ημέρες να τον θέσουμε ενώπιος ενωπίω. Επιτέλους να αποφασίσει ποιά είναι η θέση της ΝΔ. Επιτέλους να αποφασίσει να διαλέξει μεταξύ ποιών θέσεων και γραμμών θα κινηθεί και ο ίδιος» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης.

«Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες παραμένουμε σταθεροί: Δεν στηρίζουμε τη συμφωνία, θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους σε αυτή τη γραμμή» πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για τον Θανάση Παπαχριστόπουλο τόνισε «είναι ενιαία και ομόφωνη η απόφαση», ενώ στην ερώτηση αν υπάρχει βουλευτής που θα στηρίξει την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε η ΝΔ, απάντησε:

«Δεν θα επιτρέψουμε στον τυχοδιωκτισμό του Κυριάκου Μητσοτάκη να αποσταθεροποιήσει τη χώρα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή