Σκληρή απάντηση του υπουργείου Υγείας στον ΣΥΡΙΖΑ περί εμβολιασμού

Σκληρή απάντηση του υπουργείου Υγείας στον ΣΥΡΙΖΑ περί εμβολιασμού

Για πλιάτσικο και ανικανότητα έκανε λόγο η αξιωματική αντιπολίτευση

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σκληρή πολιτική απάντηση έδωσε το Σάββατο το υπουργείο Υγείας στους ισχυρισμούς της αξιωματικής αντιπολίτευσης περί αναβολής εμβολιασμών, τονίζοντας ότι το σχετικό πρόγραμμα συνεχίζεται κανονικά.

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «πλιάτσικο και ανικανότητα» και ανέφερε: «Αφού είδαμε πρώτα φωτογραφίες από κυβερνητικά στελέχη που έκαναν το εμβόλιο στη θέση υγειονομικών, σήμερα, από όλη τη χώρα, έρχονται νέες καταγγελίες. Προγραμματισμένοι εμβολιασμοί υγειονομικών αναβάλλονται χωρίς καμία εξήγηση. Ανίκανες διοικήσεις και μία επικίνδυνη κυβέρνηση που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στα στοιχειώδη. Καλούμε το υπουργείο να απαντήσει άμεσα για το λόγο των ακυρώσεων».

«Η χρονιά άλλαξε, ο ΣΥΡΙΖΑ όχι. Ακόμα και στο κρίσιμο θέμα του εμβολιασμού των υγειονομικών, ο ΣΥΡΙΖΑ ανακάλυψε σήμερα νέο πεδίο μικροκομματικής αντιπολίτευσης», αναφέρει στην απαντητική ανακοίνωσή του το υπουργείο Υγείας.

Υπογραμμίζεται ακόμη ότι «το σχέδιο των εμβολιασμών εξελίσσεται κανονικά, χωρίς καμία διακοπή, σε εννέα νοσοκομεία της χώρας. Ο μαζικός εμβολιασμός των υγειονομικών αρχίζει στις 4 Ιανουαρίου και θα εξελιχθεί σε τρεις φάσεις μέχρι τις 20 Ιανουαρίου. Τη Δευτέρα μπαίνουν στη “μάχη” 42 επιπλέον νοσοκομεία του Ε.Σ.Υ. σε όλη τη χώρα. Ο αριθμός αυτός θα αυξάνεται σταδιακά,» σημείωσε η ανακοίνωση του υπουργείο Υγείας, υπογραμμίζοντας ότι  «δεν υπάρχει θέμα αναβολής ή ματαίωσης εμβολιασμών».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή