ΑΠΩΛΕΙΑ

Απεβίωσε ο πρώην υφυπουργός και βουλευτής ΝΔ Αδάμ Ρεγκούζας

Τα συλλυπητήριά του εξέφρασαν ο πρωθυπουργός και το κυβερνών κόμμα

Απεβίωσε ο πρώην υφυπουργός και βουλευτής ΝΔ Αδάμ Ρεγκούζας

Πέθανε σε ηλικία 75 ετών ο πρώην υφυπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αδάμ Ρεγκούζας.

Πρωτοεκλέχθηκε βουλευτής στις εκλογές του 1996 στη Β’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης και επανεκλέχθηκε το 2000, το 2004 και το 2007. Στην πρώτη κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή διετέλεσε υφυπουργός Οικονομικών.

Ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών και τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα στις 11 το πρωί από την εκκλησία του Αγίου Ελευθερίου στη Θεσσαλονίκη.

«Ο Αδάμ Ρεγκούζας υπηρέτησε με συνέπεια και αφοσίωση την παράταξη της ΝΔ, τους πολίτες της Β’ Θεσσαλονίκης και τη χώρα ως υφυπουργός Οικονομικών. Η απώλειά του μας γεμίζει θλίψη. Εκφράζω τα πιο θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του», τόνισε σε δήλωση του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τη «θλίψη και οδύνη» της για τον θάνατο του πρώην υφυπουργού, εκφράζει σε ανακοίνωσή της και η ΝΔ και απευθύνει τα συλλυπητήριά της στην οικογένειά του.

«Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά με θλίψη και οδύνη τον πρώην υφυπουργό Οικονομικών και βουλευτή Αδάμ Ρεγκούζα. O Αδάμ Ρεγκούζας υπηρέτησε πιστά τη χώρα και την παράταξη ως βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης από το 1996 μέχρι το 2009 και ως υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών από τις 10 Μαρτίου του 2004 μέχρι τις 10 Οκτωβρίου του 2005. Στους οικείους του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια,» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ