Κριτική Αχτσιόγλου στον υπουργό Οικονομικών για τα νέα μέτρα

Κριτική Αχτσιόγλου στον υπουργό Οικονομικών για τα νέα μέτρα

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κριτική, στα νέα μέτρα στήριξης που εξήγγειλε ο υπουργός Οικινομικών Χρ. Σταϊκούρας, άσκησε η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου. 

«Αν λέγαμε ότι μας εξέπληξε σήμερα ο κ. Σταϊκούρας, δεν θα ήμασταν και πολύ ειλικρινείς», σχολίασε η κ. Αχτσιόγλου, κάνοντας λόγο για «άλλη μία συνέντευξη Τύπου, τη γνωστή του συνήθεια να εξαγγέλλει ως νέα πράγματα που ήδη ισχύουν και που αδυνατούν να δώσουν λύση στο οικονομικό αδιέξοδο». 

Παράλληλα, αναφέρθηκε σε «παρατάσεις σε αποσπασματικές ρυθμίσεις, αναβολές και επιστρεπτέες προκαταβολές, μέτρα που αποδεδειγμένα πλέον έχουν οδηγήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην ασφυξία και την οικονομία σε κατάρρευση».

Σύμφωνα με τη δήλωση της βουλευτού ΣΥΡΙΖΑ, «δεν ακούσαμε λέξη για ρύθμιση και διαγραφή χρεών, μετατροπή του συνόλου της επιστρεπτέας προκαταβολής σε μη επιστρεπτέα ενίσχυση και κάλυψη του κόστους για διατήρηση των θέσεων και των σχέσεων εργασίας».

«Με τους πολίτες κλειδωμένους στα σπίτια τους, τον κ. Μητσοτάκη να γλεντάει στην Ικαρία και τον κ. Σταϊκούρα να επαναλαμβάνει τα ίδια και τα ίδια, το μόνο που αποδεικνύει η κυβέρνηση είναι ότι έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο, αλλά και ότι αυτό ουδόλως φαίνεται να την απασχολεί» κατέληξε η κ. Αχτσιόγλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή