Ηλίας Κασιδιάρης: Κατεβαίνει στις εκλογές με τους «Ελληνες»

Ηλίας Κασιδιάρης: Κατεβαίνει στις εκλογές με τους «Ελληνες»

Ο καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης θα επιχειρήσει να είναι υποψήφιος όχι με το «ΕΑΝ» του Αναστάσιου Κανελλόπουλου, αλλά με το κόμμα «Ελληνες» στην εκλογική περιφέρεια Α' Αθηνών. 

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ηλίας Κασιδιάρης θα επιχειρήσει να κατέβει με το δικό του κόμμα στις εκλογές της 21ης Μαΐου

Ο καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης θα είναι υποψήφιος, όχι με το «ΕΑΝ» του Αναστάσιου Κανελλόπουλου, αλλά με το κόμμα «Ελληνες», στην εκλογική περιφέρεια Α’ Αθηνών. 

Νέος πρόεδρος του κόμματος, όπως αναφέρεται, θα είναι ο ταξίαρχος ε.α. Δημήτριος Χατζηλιάδης.

Οπως αναφέρει σε δήλωσή του ο Ηλίας Κασιδιάρης: 

«Στις εκλογές της 21ης Μαΐου θα είμαι υποψήφιος στην Α’ Αθηνών με το “Εθνικό Κόμμα Ελληνες, με πρόεδρο τον καθηγητή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, ταξίαρχο Δημήτριο Χατζηλιάδη. 

Πάνω από μισό εκατομμύριο Ελληνες στηρίζουν αυτή τη στιγμή αποδεδειγμένα το κόμμα μας. Εχουμε υποχρέωση απέναντί τους να δώσουμε τη μεγάλη πολιτική και νομική μάχη μέχρι το τέλος. Οποιος επίορκος Κυβερνητικός ή Δικαστικός παράγοντας επιχειρήσει να στερήσει παρανόμως τα πολιτικά δικαιώματα μισού εκατομμυρίου Ελλήνων και να καταργήσει τις ελεύθερες εκλογές, θα διαπράξει το Κακούργημα της εσχάτης προδοσίας που τιμωρείται με ισόβια.

Στις 2 Μαΐου στον Αρειο Πάγο θα αναμετρηθεί το Δίκαιο με το Αδικο, ο Νόμος με την Παρανομία, η Δημοκρατία (που εκπροσωπείται από το Εθνικό Κόμμα Ελληνες) με την τυραννία του πολιτικού συστήματος.

Εχω χάσει ήδη 3,5 χρόνια της ζωής μου μέσα σε καθεστωτικές φυλακές, γιατί δεν σταμάτησα ποτέ να μάχομαι υπέρ Πίστεως και Πατρίδος.

Οποιο και αν είναι το αποτέλεσμα της Δικαστικής μάχης που έρχεται, να είστε βέβαιοι για ένα πράγμα: πως ο ανένδοτος αγώνας για το Δίκαιο, την Αλήθεια και την Ελλάδα θα συνεχιστεί και θα είναι νικηφόρος».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το απόγευμα θα κατατεθεί η αίτηση στον Αρειο Πάγο. 

Υπενθυμίζεται πως, προ ημερών, ο πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστάσιος Κανελλόπουλος, προχώρησε στην επαναφορά του κόμματoς «ΕΑΝ» που είχε ιδρύσει ο ίδιος στις 13 Φεβρουαρίου του 2022 – αλλά είχε αναστείλει προσωρινά τη λειτουργία του. 

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή