Γερουλάνος: Πρωταρχικό το θέμα της ασφάλειας

Γερουλάνος: Πρωταρχικό το θέμα της ασφάλειας

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Πρωταρχικό» χαρακτήρισε το θέμα της ασφάλειας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Παύλος Γερουλάνος, καθώς, όπως είπε, «είναι το πρώτο που θα σου πουν στις γειτονιές».

Ο ίδιος διευκρίνισε, μιλώντας στο ραδιόφωνο News24/7, ωστόσο ότι άλλο η ανασφάλεια από ένα τρομοκρατικό χτύπημα, όπως η επίθεση στον ΣΚΑΪ, και άλλο η ανασφάλεια της καθημερινότητας.

«Αν είσαι γυναίκα στην Αθήνα ή θα κοιτάς κάτω για να μη σπάσεις το πόδι σου ή πίσω για να μην σου επιτεθεί κανείς», ανέφερε ο κ. Γερουλάνος.

Πρόσθεσε πως κάθε φορά που σβήνει ένα φως στην πόλη, το σημείο γίνεται σημείο ανομίας με διακίνηση ναρκωτικών, πορνεία, κ.λπ., με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να κλείνονται στα σπίτια τους σε πρώτη φάση, μετά να αδιαφορούν και τέλος να εγκαταλείπουν τη γειτονιά.

Χαρακτήρισε ενδιαφέρουσα προσπάθεια αυτή που γίνεται στο εμπορικό τρίγωνο καθώς πρόκειται για ολοκληρωμένη μελέτη.

Για τα τραπεζοκαθίσματα είπε ότι κατανοεί την ανάγκη του Δήμου για χρήματα αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνεται σε βάρος των πολιτών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή