ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι Γιατροί του Κόσμου έστησαν «ένα δέντρο από γάλα» στα Προπύλαια

oi-giatroi-toy-kosmoy-estisan-ena-dentro-apo-gala-sta-propylaia-2290258

Για 9η συνεχόμενη χρονιά οι Γιατροί του Κόσμου έστησαν την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο δέντρο, «ένα δέντρο από γάλα» στα Προπύλαια.

oi-giatroi-toy-kosmoy-estisan-ena-dentro-apo-gala-sta-propylaia0

Η οργάνωση διεξάγει τη δράση με στόχο τη συλλογή γάλακτος για τα παιδιά που έχουν ανάγκη, αλλά και τροφίμων και φαρμάκων με μακρά λήξη.

oi-giatroi-toy-kosmoy-estisan-ena-dentro-apo-gala-sta-propylaia2

Το ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο δέντρο από γάλα φέτος έγινε ακόμα μεγαλύτερο και πιο πλούσιο σε προσφορές, χάρη στην ευγενική υποστήριξη της Generali, που αποτελεί μέλος ενός παγκόσμιου ασφαλιστικού ομίλου, με παρουσία στην Ελλάδα από το 1886. Είναι ένας εταιρικός πολίτης του κόσμου που επιθυμεί να συμβάλει στο βιώσιμο μέλλον κάθε κοινότητας όπου δραστηριοποιείται.

oi-giatroi-toy-kosmoy-estisan-ena-dentro-apo-gala-sta-propylaia4

Φέτος, ένωσε τις δυνάμεις της με τους Γιατρούς του Κόσμου για να στηθεί ένα mini, γιορτινό φεστιβάλ στο κέντρο της Αθήνας, με κεντρικό μήνυμα την αλληλεγγύη.

oi-giatroi-toy-kosmoy-estisan-ena-dentro-apo-gala-sta-propylaia6

«Η συμμετοχή και η έμπρακτη υποστήριξη όλων είναι απαραίτητη και πολύτιμη. Προσφέροντας απλώς ένα κουτί γάλα εβαπορέ μπορούμε όλοι να συμβάλουμε στην καλύτερη δυνατή κάλυψη των αναγκών των μικρών παιδιών και των οικογενειών που το έχουν ανάγκη» σημειώνει, σε ανακοίνωσή της, η οργάνωση.