Οι Γιατροί του Κόσμου έστησαν «ένα δέντρο από γάλα» στα Προπύλαια

Οι Γιατροί του Κόσμου έστησαν «ένα δέντρο από γάλα» στα Προπύλαια

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για 9η συνεχόμενη χρονιά οι Γιατροί του Κόσμου έστησαν την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο δέντρο, «ένα δέντρο από γάλα» στα Προπύλαια.

Οι Γιατροί του Κόσμου έστησαν «ένα δέντρο από γάλα» στα Προπύλαια-1

Η οργάνωση διεξάγει τη δράση με στόχο τη συλλογή γάλακτος για τα παιδιά που έχουν ανάγκη, αλλά και τροφίμων και φαρμάκων με μακρά λήξη.

Οι Γιατροί του Κόσμου έστησαν «ένα δέντρο από γάλα» στα Προπύλαια-2

Το ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο δέντρο από γάλα φέτος έγινε ακόμα μεγαλύτερο και πιο πλούσιο σε προσφορές, χάρη στην ευγενική υποστήριξη της Generali, που αποτελεί μέλος ενός παγκόσμιου ασφαλιστικού ομίλου, με παρουσία στην Ελλάδα από το 1886. Είναι ένας εταιρικός πολίτης του κόσμου που επιθυμεί να συμβάλει στο βιώσιμο μέλλον κάθε κοινότητας όπου δραστηριοποιείται.

Οι Γιατροί του Κόσμου έστησαν «ένα δέντρο από γάλα» στα Προπύλαια-3

Φέτος, ένωσε τις δυνάμεις της με τους Γιατρούς του Κόσμου για να στηθεί ένα mini, γιορτινό φεστιβάλ στο κέντρο της Αθήνας, με κεντρικό μήνυμα την αλληλεγγύη.

Οι Γιατροί του Κόσμου έστησαν «ένα δέντρο από γάλα» στα Προπύλαια-4

«Η συμμετοχή και η έμπρακτη υποστήριξη όλων είναι απαραίτητη και πολύτιμη. Προσφέροντας απλώς ένα κουτί γάλα εβαπορέ μπορούμε όλοι να συμβάλουμε στην καλύτερη δυνατή κάλυψη των αναγκών των μικρών παιδιών και των οικογενειών που το έχουν ανάγκη» σημειώνει, σε ανακοίνωσή της, η οργάνωση.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή