BCA: Ολοκληρώστε τα μαθήματα του πρώτου έτους σε 6 εντατικούς μήνες

BCA: Ολοκληρώστε τα μαθήματα του πρώτου έτους σε 6 εντατικούς μήνες

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ίσως ακόμα δεν έχετε κατασταλάξει στο αντικείμενο των σπουδών σας ή στο εκπαιδευτικό ίδρυμα που θα εμπιστευτείτε. Ή, ίσως να διαπιστώσατε, μετά από κάποιους μήνες φοίτησης, ότι η μέχρι τώρα επιλογή σας, δεν σας καλύπτει.

Το BCA σάς δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε τον χαμένο χρόνο, επιλέγοντας για το 1ο έτος το εντατικό πρόγραμμα σπουδών BCA FOUNDATION PROGRAMME, το οποίο συμπυκνώνει την ύλη ενός έτους σε 6 μήνες, με έναρξη μαθημάτων στις 11 Φεβρουαρίου. Eκτός από χρόνο κερδίζετε και σε χρήμα, καθώς έχετε μείωση 20% στα δίδακτρα, αν εγγραφείτε μέχρι 15/1/2019.

Το μείον 20% ισχύει και για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές που θα γραφτούν στα πρoγράμματα MASTERS του BCA μέχρι 15/1/2019.

Επιπλέον, όλοι οι φοιτητές μας μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Ταμείο Υποτροφιών του BCA το οποίο χρηματοδοτούν 55 εταιρείες, leaders της ελληνικής αγοράς και δίνει τη δυνατότητα σε φοιτητές με οικονομικές δυσκολίες αλλά με καλές επιδόσεις να σπουδάσουν μέχρι και δωρεάν.

Από φέτος, η λειτουργία του νέου τεχνολογικά προηγμένου city campus του  BCA στους Αμπελόκηπους, στο γνωστό 6ώροφο μπλε κτήριο στο 205 της λεωφόρου Αλεξάνδρας, αναβαθμίζει και το επίπεδο σπουδών και την καθημερινότητα της φοιτητικής εμπειρίας, ενώ σας διασυνδέει με βιβλιοθήκες και ακαδημαϊκά ιδρύματα παντού στον κόσμο.

Αποκτήστε στο BCA ουσιαστικές γνώσεις, εφόδια και τίτλους σπουδών από το University of Plymouth που αναγνωρίζονται σε όλον τον κόσμο και ξεκινήστε ένα ταξίδι επαγγελματικής επιτυχίας, οικονομικής ανόδου και κοινωνικής καταξίωσης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή