Ενα μπαζάρ για την ενίσχυση των τετράποδων

Ενα μπαζάρ για την ενίσχυση των τετράποδων

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ηρθαν οι γιορτές και μαζί τους το 15ο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Stray.Gr για τα Αδέσποτα Ζώα, που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο. Οι εθελοντές του Σωματείου Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Stray.Gr μας προσκαλούν από τις 10.00 έως τις 20.00 στον υπέροχο χώρο τέχνης Trii Art Hub, Δράκου 9, στο Κουκάκι (ακριβώς 50 μέτρα από τη στάση μετρό Συγγρού – Φιξ).

Στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar θα βρείτε: Τα πιο γούρικα γούρια, φτιαγμένα με πολλή αγάπη. Κοσμήματα με γάτες-σκύλους-κόκαλα-ψαροκόκαλα-πατούσες και ό,τι άλλο τραβάει η ψυχή του φιλόζωου κοινού. Φυσικά δεν λείπουν και τα πιο κλασικά κοσμήματα για να κάνετε δώρο στους λιγότερο σκυλογατοκεντρικούς φίλους σας. Είδη για τον σκύλο σας και τη γάτα σας. Δώρα και διακοσμητικά αντικείμενα, χειροποίητα και μη. Βιβλία καινούργια και μεταχειρισμένα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Φούτερ και T-shirts για μικρούς και μεγάλους, κούπες και τσάντες. Και φυσικά, τον πλούσιο μπουφέ με καφέ, αναψυκτικά και υπέροχα σπιτικά φαγητά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή