Επίσκεψη Αρχιεπισκόπου και Αποστολής στην «Ελπίδα»

Επίσκεψη Αρχιεπισκόπου και Αποστολής στην «Ελπίδα»

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο πλευρό των παιδιών που αυτές τις ημέρες νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» βρέθηκε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος Β΄, την Παραμονή των Χριστουγέννων, Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018.

Τον Αρχιεπίσκοπο υποδέχτηκε η Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ο Διοικητής των Νοσοκομείων Παίδων «Η Αγία Σοφία» και «Π.&Α. Κυριακού» κύριος Μανώλης Παπασάββας, τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων «ΕΛΠΙΔΑ» και «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Ογκολογικής Μονάδας.

Επίσκεψη Αρχιεπισκόπου και Αποστολής στην «Ελπίδα»-1

Τον Μακαριώτατο στην επίσκεψη του συνόδευαν ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Θεσπιών κύριος Συμεών, Πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, και ο κύριος Κωστής Δήμτσας,  Γενικός Διευθυντής του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Επίσκεψη Αρχιεπισκόπου και Αποστολής στην «Ελπίδα»-2

Με μεγάλη κατάνυξη πραγματοποιήθηκε δέηση υπέρ υγείας για τα παιδιά, τα στελέχη και τους εργαζομένους της Μονάδας από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Θεσπιών Συμεών Πρωτοσύγκελο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Επίσκεψη Αρχιεπισκόπου και Αποστολής στην «Ελπίδα»-3
Επίσκεψη Αρχιεπισκόπου και Αποστολής στην «Ελπίδα»-4
Επίσκεψη Αρχιεπισκόπου και Αποστολής στην «Ελπίδα»-5

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή