Απαγωγή στον Πειραιά: Καμία επικοινωνία των δραστών με την οικογένεια του επιχειρηματία

Απαγωγή στον Πειραιά: Καμία επικοινωνία των δραστών με την οικογένεια του επιχειρηματία

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. μετά από απαγωγή 50χρονου γνωστού επιχειρηματία στον Πειραιά. Μάλιστα, το γεγονός ότι οι απαγωγείς δεν έχουν προβεί σε επικοινωνία με την οικογένεια του επιχειρηματία έχει εντείνει την ανησυχία στους κόλπους της αστυνομίας.

Ο επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην εισαγωγή προϊόντων και τον εφοδιασμό πρεσβειών και πλοίων απήχθη νωρίς το πρωί της Πέμπτης στην ακτή Θεμιστοκλέους από τέσσερα άτομα με στολή που παρέπεμπε σε αστυνομικούς.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι απαγωγείς έβαλαν τον επιχειρηματία μέσα σε ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας Volkswagen και εξαφανίστηκαν.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο 50χρονος είχε ελεγχθεί στο παρελθόν από τις αρχές για λαθρεμπόριο τσιγάρων, χωρίς όμως να προκύψει κάτι εις βάρος του. 

Σημειώνεται ότι σε συγγενή του 50χρονου που διατηρεί κάβα στον Πειραιά και έχει ακριβώς το ίδιο όνομα με τον απαχθέντα είχε σταλεί το 2012 από λάθος εκρηκτικός μηχανισμός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή