Δρόμοι «ποτάμια» από την κακοκαιρία στην Κρήτη (φωτογραφίες)

Δρόμοι «ποτάμια» από την κακοκαιρία στην Κρήτη (φωτογραφίες)

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία που έπληξε την Κρήτη και ιδιαίτερα τα Χανιά.

Η παλιά εθνική οδός Χανίων-Κισσάμου, ο Πλάτανος, το Σφηνάρι, αλλά και το Κολυμπάρι και ο Ταυρωνίτης, αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα από την καταρρακτώδη βροχή.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης, «λόγω καταπτώσεων χωμάτινων όγκων και πετρών είναι κλειστός ο δρόμος από Πλάτανο προς Σφηνάρι Κισσάμου, ενώ κλειστό είναι και τμήμα του επαρχιακού δικτύου κοντά στην παράκαμψη Τοπολίων».

Κατά τη διάρκεια της νύχτας έκλεισε ο δρόμος από Κολυμπάρι προς Νοπήγια λόγω εκτεταμένης κατολίσθησης, ωστόσο από τις πρωινές ώρες η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε.

Δρόμοι «ποτάμια» από την κακοκαιρία στην Κρήτη (φωτογραφίες)-1

Στον κόμβο Κολυμπαρίου, στα Χανιά ένα αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Ο οδηγός του οχήματος κατάφερε να καλέσει την πυροσβεστική υπηρεσία και να δώσει την ακριβή θέση στην οποία βρισκόταν.

Δρόμοι «ποτάμια» από την κακοκαιρία στην Κρήτη (φωτογραφίες)-2

Περισσότερες από 50 κλήσεις έχει δεχτεί το τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στην περιοχή του Πλατανιά στα Χανιά και στο Ρέθυμνο, με πλημμυρισμένα υπόγεια και οικίες.

Με ανακοίνωσή της η αντιπεριφέρεια Χανίων καλεί τους πολίτες να είναι προσεκτικοί και να αποφεύγουν τις μετακινήσεις. Παράλληλα καλεί τους οδηγούς που κινούνται στο οδικό δίκτυο να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες.

Πηγή φωτογραφιών: flashnews.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή