ΚΟΙΝΩΝΙΑ

M. Κωσταράκος: Ο Π. Καμμένος τελεί υπό προθεσμία – Εχει απεμπολήσει το ηθικό δικαίωμα να διενεργήσει τις κρίσεις

m-kostarakos-o-p-kammenos-telei-ypo-prothesmia-echei-apempolisei-to-ithiko-dikaioma-na-dienergisei-tis-kriseis-2291862

Επίθεση στον υπουργό Άμυνας  μέσω social media εξαπέλυσε ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Μιχάλης Κωσταράκος, ο οποίος επισημαίνει ότι ο Π. Καμμένος «έχει αυτοβούλως απεμπολήσει το ηθικό δικαίωμα του να διενεργήσει τις κρίσεις της ηγεσίας των Κλάδων»

Στην ανάρτησή του με τίτλο «Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και οι Κρίσεις των Αρχηγών Γενικών Επιτελείων», ο Μ. Κωσταράκος αναφέρει εκτός των άλλων ότι «ο αρμόδιος για την εισήγηση προς το ΚΥΣΕΑ, κ.ΥΕΘΑ τελεί υπό προθεσμία. Εδώ και μήνες συναρτά την παραμονή στην θέση του με την έλευση της Συμφωνίας των Πρεσπών για κύρωση στην ελληνική Βουλή. Αναλόγως της ημέρας δηλώνει ότι θα παραιτηθεί (ή ότι «μπορεί» να παραιτηθεί), ότι θα «ρίξει» (ή ότι δεν θα «ρίξει») την κυβέρνηση. Την ίδια ώρα περιέρχεται την χώρα «αποχαιρετώντας» δυνητικά (όχι όμως και σίγουρα) τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ). Ο ίδιος έχει θέσει τον εαυτό του υπό προθεσμία και μόνος του έχει δώσει στη θητεία του πιθανή ημερομηνία λήξεως». 

«Θεωρώ ότι είναι ανεπίτρεπτο, μη ηθικό και κυρίως αναξιοπρεπές και αντιδεοντολογικό να αποφασίσει για κάτι τέτοιο κάποιος που έχει εργαλειοποιήσει την πολύ σοβαρή δημόσια θέση του και που απειλεί διαρκώς να την εγκαταλείψει. Και μάλιστα να το πράξει ενώ γνωρίζει ότι διάγει τις τελευταίες ημέρες (ή ώρες) της θητείας του» τονίζει επίσης ο Μ. Κωσταράκος. 

Αναλυτικά η ανάρτησή του στο Facebook: