Δύο χιλιάδες αστυνομικοί και ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την επίσκεψη Μέρκελ

Δύο χιλιάδες αστυνομικοί και ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την επίσκεψη Μέρκελ

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανακοίνωση σχετικά με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν ενόψει της επίσκεψης της Γερμανίδας καγκελαρίου εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, κατά το διήμερο της επίσημης επίσκεψης θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της Αττικής.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Επιπροσθέτως αξίζει να σημειωθεί πως στα μέτρα ασφαλείας για την επίσκεψη της Άγνκελα Μέρκελ στην Αθήνα θα μετάσχουν συνολικά 2.000 αστυνομικοί ενώ η Γερμανίδα Καγκελάριος θα συνοδεύεται από 10 Γερμανούς αξιωματούχους της προσωπικής της ασφάλειας.

Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησαν αυτοψία και ελέγχους στα σημεία που πρόκειται να επισκεφθεί η κ. Μέρκελ ενώ την ίδια ώρα επιτηρούνται στόχοι γερμανικών συμφερόντων (η πρεσβεία, το σπίτι του Γερμανού πρέσβη, το Ινστιτούτο Γκέτε κ.ά.)

Μέλη αναρχικών ομάδων βρίσκονται σε κλοιό για το ενδεχόμενο να επιχειρήσουν ακτιβιστική ενέργεια ενώ, τέλος, σε εξέλιξη βρίσκεται σύσκεψη των αρμοδίων υπηρεσιακών παραγόντων προκειμένου να αποφασιστεί εάν θα επιτραπούν ή όχι οι διαδηλώσεις διαμαρτυρίας στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Από τη Διεύθυνσή Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Τέλος, παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και για την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή