Σπ. Λυκούδης: Αναγκαία η προσφυγή στις κάλπες

Σπ. Λυκούδης: Αναγκαία η προσφυγή στις κάλπες

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Αναγκαία» χαρακτήρισε την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες «έτσι που είναι σήμερα η πολιτική κατάσταση», ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Λυκούδης, διευκρινίζοντας ωστόσο πως είναι υπέρ της εξάντλησης της θητείας για λόγους σταθερότητας.

«Δεν ξέρω πότε θα κάνει εκλογές ο κ. Τσίπρας, αλλά έτσι που είναι σήμερα η πολιτική κατάσταση, αν και πάντα ήμουν υποστηρικτής της εξάντλησης της θητείας για λόγους σταθερότητας, νομίζω είναι αναγκαία η προσφυγή στις κάλπες, είναι η πιο σαφής διέξοδος», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο ραδιόφωνο «Θέμα 104,6».  

Σχολιάζοντας το σημερινό ραντεβού των κυβερνητικών εταίρων, τόνισε ότι είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς τα αποτελέσματα.
 
«Εχω την εντύπωση ότι ακριβή προσδιορισμό των αποτελεσμάτων της συνάντησης δεν είναι εύκολο να κάνουμε γιατί ο κ. Καμμένος είναι γνωστός για την ασυνέπειά του, ενώ και ο κ. Τσίπρας δεν έχει μία ευθεία γραμμή για τις προθέσεις του. Μπορεί να ανακαλυφθεί, να βρεθεί μια φόρμουλα, βοηθάει και η ποικιλία της ελληνικής γλώσσας, ξέρετε».

Τέλος, αναφορικά με τη δήλωση του βουλευτή του Ποταμιού, Σπύρου Δανέλλη, που όχι μόνο έχει δηλώσει πως θα ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών αλλά κάλεσε τους συναδέλφους του να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, τον κάλεσε να χαράξει μια «σαφή θέση» έως τέλος.

«Έχει προσδιορίσει τη δική του στάση ο Δανέλλης, το να ζητά και από τους υπόλοιπους να έχουν την ίδια στάση είναι λίγο… Είναι ασύνηθες να ζητάς ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ενώ είσαι βουλευτής της αντιπολίτευσης. Δεν θα μου άρεσε καθόλου να ακολουθήσουν τα γνωστά "αποστάτες, αργυρώνυτοι" κλπ, αλλά πρέπει να είναι σαφής η στάση του καθενός», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή