Κυκλοφοριακό χάος για δεύτερη ημέρα

Κυκλοφοριακό χάος για δεύτερη ημέρα

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεχίστηκε, δεύτερη ημέρα χθες, η ταλαιπωρία για τους οδηγούς εξαιτίας των μέτρων της Τροχαίας με αφορμή την επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελαρίου Αγκελα Μέρκελ. Από το πρωί στους δρόμους του Λεκανοπεδίου επικρατούσε κυκλοφοριακό χάος, με κεντρικές αρτηρίες να κλείνουν ανά διαστήματα, ανάλογα με τις μετακινήσεις της κ. Μέρκελ, και τους οδηγούς να οπλίζονται με υπομονή επιχειρώντας να μετακινηθούν από και προς τις δουλειές τους μέσω παρακαμπτηρίων.

Μεταξύ άλλων, έκλεισαν η λεωφόρος Ποσειδώνος, η λεωφόρος Συγγρού, η Αμαλίας και η Σταδίου από το ύψος της Αμερικής. Τα μεγαλύτερα προβλήματα σημειώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, στη λεωφόρο Κηφισίας και στον Κηφισό και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Σε απέραντο πάρκινγκ μετατράπηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα η εθνική οδός προς Πειραιά, καθώς η Τροχαία κατηύθυνε τους οδηγούς προς την έξοδο ΣΕΦ για να κάνουν στροφή, προκειμένου να περάσει η αυτοκινητοπομπή.

Με εντολή της ΕΛ.ΑΣ., από τις 08.00 έως τις 11.30 χθες το πρωί ο σταθμός μετρό του Συντάγματος παρέμεινε κλειστός, προκειμένου η Γερμανίδα καγκελάριος να καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, αλλά και να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο. Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προχώρησε η Τροχαία και αργότερα, με αφορμή την επίσκεψη της κ. Μέρκελ στη Γερμανική Σχολή στο Μαρούσι στις 11.15, το προγραμματισμένο γεύμα με επιχειρηματίες και τη συνάντηση στις 14.00 με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην πρεσβευτική κατοικία του Γερμανού πρέσβη στο Χαλάνδρι.

Η ταλαιπωρία συνεχίστηκε μέχρι και την αναχώρηση της κ. Μέρκελ από την Αθήνα, χθες το απόγευμα. Το μεσημέρι ανεστάλησαν πολλά δρομολόγια του μετρό προς το αεροδρόμιο από τον σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας» και αντίστροφα (συγκεκριμένα δεν πραγματοποιήθηκαν τα δρομολόγια των 15.27 και 15.57 από «Δ. Πλακεντίας» προς «Αεροδρόμιο», καθώς και των 16.00 και 16.30 από το «Αεροδρόμιο» προς «Δ. Πλακεντίας»). Ρυθμίσεις υπήρξαν και στα δρομολόγια του προαστιακού Αθηνών και συγκεκριμένα το χρονικό διάστημα μεταξύ 15.45 – 16.15 οι αμαξοστοιχίες 1222, 2238 τερμάτιζαν στο Κορωπί και οι αμαξοστοιχίες 2243,1223 εκκινούσαν από Κορωπί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή