Δεύτερη μέρα ερευνών για τον αγνοούμενο πιλότο του διθέσιου που κατέπεσε ανοικτά του Μεσολογγίου

Δεύτερη μέρα ερευνών για τον αγνοούμενο πιλότο του διθέσιου που κατέπεσε ανοικτά του Μεσολογγίου

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ξεκίνησαν σήμερα με το πρώτο φως της ημέρας οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοουμένου πιλότου του μονοκινητήριου, διθέσιου αεροσκάφους που κατέπεσε το μεσημέρι της Τετάρτης ανοιχτά του Κρυονερίου, ανάμεσα στο Μεσολόγγι και το Αντίρριο.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, στην θαλάσσια περιοχή που κατέπεσε το μικρό αεροσκάφος εντοπίστηκε μικρών διαστάσεων πετρελαιοκηλίδα ενώ οι χθεσινές έρευνες εντοπισμού και διάσωσης του χειριστή – ο οποίος είναι απόστρατος στην Πολεμική Αεροπορία – απέβησαν άκαρπες.

 Στην περιοχή επιχειρούν έξι πλωτά σκάφη του Λιμενικού, ένα ελικόπτερο και ένα αλιευτικό σκάφος με σόναρ βυθού, καθώς και κλιμάκιο της μονάδας υποβρυχίων αποστολών του Λιμενικού.

 Όπως ενημερώθηκε το Λιμενικό από την αερολέσχη Μεσολογγίου, το αεροσκάφος με χειριστή τον 47χρονο, είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο Μεσολογγίου με προορισμό την Πάτρα και επιστροφή. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή