Αγρότες διαδηλώνουν στο τελωνείο Ευζώνων στα σύνορα Ελλάδας – ΠΓΔΜ

Αγρότες διαδηλώνουν στο τελωνείο Ευζώνων στα σύνορα Ελλάδας – ΠΓΔΜ

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο τελωνείο Ευζώνων, στα σύνορα Ελλάδας – ΠΓΔΜ πραγματοποίησαν αγρότες με αφορμή το συλλαλητήριο ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών που διοργανώνεται σήμερα, στην Αθήνα.

Οι αγρότες αρχικά συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Πολυκάστρου Κιλκίς και το μεσημέρι με τα τρακτέρ τους κινήθηκαν προς τον συνοριακό σταθμό Ευζώνων.

Οι συμμετέχοντες στη διαμαρτυρία, αγρότες από το Κιλκίς και τις γύρω περιοχές, παρέταξαν περίπου 20 τρακτέρ κατά μήκος του δρόμου, σε απόσταση 700 μέτρων από το τελωνείο Ευζώνων χωρίς να εμποδίζουν την κυκλοφορία των οχημάτων.

Στη συνέχεια προχώρησαν σε καθιστική διαμαρτυρία εκφράζοντας την αντίθεσή τους στη Συμφωνία των Πρεσπών και τη συμπαράστασή στους πολίτες που διαδηλώνουν στην Αθήνα.

Οι αγρότες ανήγγειλαν ότι σκοπεύουν να αποκλείσουν με τα τρακτέρ τους την κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή την ημέρα που θα συζητείται στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών.

Στην περιοχή του συνοριακού σταθμού Ευζώνων βρίσκονται και αστυνομικές δυνάμεις.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή