Χιλιάδες αναβολικά σε κοντέινερ με ελιές

Χιλιάδες αναβολικά σε κοντέινερ με ελιές

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον εντοπισμό και την κατάσχεση χιλιάδων αναβολικών κρυμμένων μέσα σε μεταλλικά δοχεία με ελιές και είχαν φορτωθεί σε κοντέινερ μεταφορικής εταιρείας με άγνωστο προορισμό, προχώρησε η αστυνομία στην ευρύτερη περιοχή των Θηβών.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, εντόπισαν και κατάσχεσαν  συνολικά 21.068 δισκία, 2.791 φιαλίδια με  αναβολικά σκευάσματα. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι ουσίες είχαν τοποθετηθεί εντός μεταλλικών δοχείων που περιείχαν ελιές, καθώς και εντός χάρτινης συσκευασίας καλλυντικών, οι οποίες προερχόντουσαν από αντίστοιχες εταιρείες που εδρεύουν σε περιοχές της Αττικής.

Οι εν λόγω εταιρείες αποτελούσαν και τους φερόμενους αποστολείς, πλην όμως στο πλαίσιο της έρευνας διαπιστώθηκε ότι τα συνοδευτικά παραστατικά έγγραφα της παραγγελίας ήταν πλαστά.

Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να εντοπισθούν οι αποστολείς και οι παραλήπτες του «δέματος», οι οποίοι αντιμετωπίζουν, μεταξύ άλλων, κατηγορίες για παράβαση νομοθεσίας περί αθλητισμού και καταπολέμησης του ντόπινγκ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή