Προφυλακιστέος ο 23χρονος για τον βιασμό της 19χρονης με ειδικές ανάγκες στη Ρόδο

Προφυλακιστέος ο 23χρονος για τον βιασμό της 19χρονης με ειδικές ανάγκες στη Ρόδο

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον δρόμο για τις φυλακές παίρνει με σύμφωνη απόφαση Εισαγγελέα και Ανακρίτριας, ο 23χρονος Ρομά που κατηγορείται για τον βιασμό 19χρονης κοπέλας ΑΜΕΑ, μαζί με τον 20χρονο Αλβανό δράστη της δολοφονίας της άτυχης φοιτήτριας στη Ρόδο.

Ο 23χρονος απολογήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Ανακρίτρια Ρόδου και σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», αρνήθηκε τις βαρύτατες κατηγορίες που ασκήθηκαν σε βάρος του. Ωστόσο οι ισχυρισμοί του αυτοί δεν έπεισαν την εισαγγελική και ανακριτική αρχή, οι οποίες και τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει η μεταγωγή του 20χρονου Αλβανού, από τις φυλακές των Γρεβενών όπου κρατείται στη Ρόδο, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τη νέα αυτή υπόθεση. 

Οι δυο νεαροί κατηγορούνται ότι βίασαν την 19χρονη την 1η Δεκεμβρίου σε παραλιακή περιοχή της πόλης της Ρόδου, τρεις μέρες μετά την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη και σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή