Καλούνται 15 άτομα ως ύποπτοι για τα πλαστά πιστοποιητικά του Φλώρου

Καλούνται 15 άτομα ως ύποπτοι για τα πλαστά πιστοποιητικά του Φλώρου

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περί τα 15 άτομα καλούνται από τους εισαγγελείς Διαφθοράς ως ύποπτοι για τα πλαστά ιατρικά πιστοποιητικά που οδήγησαν τον γνωστό επιχειρηματία Αριστείδη Φλώρο εκτός φυλακής και ένα ακόμα ισοβίτη καταδικασμένο για ανθρωποκτονίες.

Οι εισαγγελείς που είχαν αναλάβει την έρευνα, όταν διαπιστώθηκε ότι ο Αριστείδης Φλώρος με μη νόμιμο τρόπο κατόρθωσε να βγει από τη φυλακή, κατέληξαν ότι υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι τα ιατρικά πιστοποιητικά ήταν πλαστά και καλούν σε εξηγήσεις τους υπόπτους μεταξύ των οποίων και ο ίδιος ο Φλώρος.

Τον περασμένο Αύγουστο, ο Αριστείδης  Φλώρος καταδικασμένος σε πολυετείς ποινές κάθειρξης για την υπόθεση της Energa – Hellas Power και την απόπειρα δολοφονίας του δικηγόρου Αντωνόπουλου, αποφυλακίστηκε  αξιοποιώντας ευεργετικές διατάξεις του λεγόμενου νόμου Παρασκευόπουλου, καθώς προσκόμισε στο δικαστικό συμβούλιο βεβαίωση του ΚΕΠΑ Νίκαιας βάσει της οποίας είχε ποσοστό αναπηρίας 70%.

Η αποφυλάκισή του προκάλεσε σάλο, υπήρξαν καταγγελίες για πλαστά πιστοποιητικά, η δικαιοσύνη επανεξέτασε την απόλυση του από τη φυλακή και την αναίρεσε, ξεκίνησε αμέσως εισαγγελική έρευνα και εκτός από τον Φλώρο εντοπίστηκε και η περίπτωση του ισοβίτη ο οποίος είχε βγει με τον ίδιο τρόπο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή