Με τις ευλογίες του Αρχιεπίσκοπου Αυστραλίας ο Τσιτσιπάς στο ματς με τον Ναδάλ

Με τις ευλογίες του Αρχιεπίσκοπου Αυστραλίας ο Τσιτσιπάς στο ματς με τον Ναδάλ

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολόκληρη η ομογένεια της Αυστραλίας στηρίζει φανατικά τον Στέφανο Τσιτσιπά και γεμίζει τις κερκίδες του γηπέδου σε κάθε αγώνα του στο αυστραλιανό Open που διεξάγεται στη Μελβούρνη.

Καθώς ο 20χρονος Έλληνας τενίστας προετοιμάζεται για τον αυριανό αγώνα με τον Ισπανό σούπερ σταρ Ραφαέλ Ναδάλ, η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία στέλνει τις ευλογίες της στον Στέφανο Τσιτσιπά και τις ευχές της για καλή επιτυχία.

Τα κεντρικά γραφεία της Αρχιεπισκοπής στο Σύδνεϋ εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση την Τετάρτη, με την οποία απευθύνονται στο «αγαπημένο μας τέκνο, Στέφανο» και του εύχονται να νικήσει στον αυριανό αγώνα, «ώστε να μπορέσετε να φέρετε υπερηφάνεια και δόξα για άλλη μια φορά στην πατρίδα μας, Ελλάδα και σε όλους μας». «Ο Θεός να σας ενδυναμώνει και να ευλογεί τη ζωή σας και όλες τις προσπάθειές σας» καταλήγει η επίσημη ανακοίνωση.

Με τις ευλογίες του Αρχιεπίσκοπου Αυστραλίας ο Τσιτσιπάς στο ματς με τον Ναδάλ-1

Με πληροφορίες από το αυστραλέζικο site της ομογένειας «Νέος Κόσμος»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή