Kρατούμενος ο ένας συλληφθείς για τα επεισόδια του συλλαλητηρίου – Ελεύθεροι οι υπόλοιποι

Kρατούμενος ο ένας συλληφθείς για τα επεισόδια του συλλαλητηρίου – Ελεύθεροι οι υπόλοιποι

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κρατούμενος παραμένει ο ένας εκ των συλληφθέντων στα επεισόδια του συλλαλητηρίου της Κυριακής για την Μακεδονία, ενώ οι υπόλοιποι αφέθηκαν ελεύθεροι μετά την απολογία τους.

Ειδικότερα, διευκρινίζεται πως οι τέσσερις εκ των συνολικά επτά συλληφθέντων, προσήχθησαν αρχικά νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής καθώς εκσφενδόνιζαν πέτρες στις αστυνομικές δυνάμεις.

Οι υπόλοιποι τρεις προσήχθησαν το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στην οδό Ερμού, την ώρα που έφευγαν από το σημείο. Στην περίπτωσή τους η κατηγορία που αντιμετώπιζαν ήταν αυτή της εξύβρισης, ενώ σημειώνεται πως παράλληλα επεχείρησαν να βγάλουν το κράνος ενός αστυνομικού των ΜΑΤ.

Σήμερα, μετά την απολογία τους στον 18ο τακτικό ανακριτή, ο ένας εκ των συλληφθέντων εξακολουθεί να κρατείται, καθώς προέκυψε διαφωνία μεταξύ εισαγγελέα και ανακριτή για την περίπτωσή του, έτσι την απόφαση θα κληθεί να λάβει το δικαστικό συμβούλιο. Αξίζει να σημειωθεί, πως ο συγκεκριμένος συλληφθείς, γεννηθείς το 1992, έχει κατηγορηθεί και στο παρελθόν για συμμετοχή σε ακροδεξιά εξτρεμιστική οργάνωση.

Τέλος, διευκρινίζεται πως δύο από τους συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς την επιβολή περιοριστικών όρων, ενώ οι υπόλοιποι καλούνται σε περιοδική εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους. Παράλληλα τους επιβλήθηκε και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή