Νυχτερινή ταλαιπωρία για τους επιβάτες σιδηροδρομικών δρομολογίων

Νυχτερινή ταλαιπωρία για τους επιβάτες σιδηροδρομικών δρομολογίων

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νύχτα ταλαιπωρίας για τους επιβάτες των τρένων, καθώς το τμήμα ανάμεσα στο Λιανοκλάδι και το Δομοκό παραμένει κλειστό διότι κόπηκαν τα καλώδια ηλεκτροκίνησης.

Από χτες στις 20.00 και μέχρι σήμερα το πρωί οι επιβάτες των τρένων με κατεύθυνση από τη Λάρισα προς την Αθήνα επιβιβάζονταν σε λεωφορεία στην περιοχή του Δομοκού για να συνεχίσουν το ταξίδι τους ως το Λιανοκλάδι και από εκεί πάλι με τρένο προς Αθήνα.

Αντιστρόφως, οι επιβάτες που κινούνταν προς Θεσσαλονίκη επιβιβάζονταν στο Λιανοκλάδι σε λεωφορεία με κατεύθυνση το Δομοκό για να συνεχίσουν από εκεί με τρένο το ταξίδι τους.

Οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας 60 με κατεύθυνση από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη έφτασαν στον προορισμό τους με 5 ώρες καθυστέρηση, ενώ με 4 ώρες καθυστέρηση έφτασαν στον προορισμό τους οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας 61, που ήταν το πρώτο τρένο που εγκλωβίστηκε στα κομμένα καλώδια, στην περιοχή του Δομοκού.

Όλη τη νύχτα ειδικά συνεργεία προσπαθούσαν να μαζέψουν τα κομμένα καλώδια τα οποία έχουν απλωθεί σε μεγάλο τμήμα της γραμμής και να αποκαταστήσουν τη συγκοινωνία χωρίς ωστόσο, μέχρι στιγμής, να έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα.

Στο τμήμα από το Λιανοκλάδι μέχρι και το Δομοκό δεν υπάρχει ηλεκτροκίνηση της γραμμής, όπως προβλεπόταν στο τέλος του μήνα – το έργο παραδόθηκε πριν από μία εβδομάδα – ενώ είναι η πρώτη φορά που σημειώνονται κλοπές καλωδίων στη συγκεκριμένη περιοχή.

Τέλος, σύμφωνα με νέα ενημέρωση από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ανεμένεται εντός της ημέρας η αποκατάσταση του προβλήματος.

Πηγή: ΑΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή