Πρόγραμμα του ΙΣΝ για δημοσιογράφους

Πρόγραμμα του ΙΣΝ για δημοσιογράφους

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανακοινώθηκε χθες από το Ιδρυμα Στ. Νιάρχος, στο πλαίσιο των «Διαλόγων» για την επόμενη μέρα της Δημοσιογραφίας, η έναρξη λειτουργίας του iMEdD – Incubator for Media Education and Development. Πρόκειται για έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που ιδρύθηκε με αποκλειστική δωρεά του ΙΣΝ και έδρα την Αθήνα. Στόχος του iMEdD είναι να προάγει και να ενισχύσει τη διαφάνεια, την εγκυρότητα, την ανεξαρτησία και την αριστεία στη δημοσιογραφία. Ο πρώτος άξονας της δράσης, το Ideas Zone, είναι ένα πρόγραμμα ανταλλαγής και μεταφοράς τεχνογνωσίας από Ελληνες και ξένους ειδήμονες, που διαρκεί τρεις μήνες και ξεκινάει την 1η Απριλίου. Ταυτόχρονα, αρχίζει και η λειτουργία του Incubator, που θα φιλοξενεί για 3 ή 9 μήνες μεμονωμένα projects ή οργανισμούς, στηρίζοντάς τους στην υλοποίηση των σχεδίων τους.

«Μπορεί ο οργανισμός να εδρεύει στην Αθήνα, αλλά ο προσανατολισμός του είναι διεθνής, προσβλέπουμε στη δημιουργία και τη συμμετοχή σε παγκόσμια δίκτυα και προγράμματα επαγγελματιών του χώρου», δήλωσε κατά την παρουσίασή του η διευθύνουσα σύμβουλος του iMEdD, Αννα-Κύνθια Μπουσδούκου. «Ο ρόλος του ΙΣΝ στη στήριξη του νέου εγχειρήματος είναι να συμβάλουμε ώστε όλοι οι επωφελούμενοι από τις υπηρεσίες και τα προγράμματα του iMEdD να έχουν στη διάθεσή τους όλα τα απαραίτητα εργαλεία, ώστε να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρά τους χωρίς άλλες δεσμεύσεις ή αδιαφανή κριτήρια».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή