Θερμοκρασίες υπό το μηδέν το πρωί σε αρκετές περιοχές

Θερμοκρασίες υπό το μηδέν το πρωί σε αρκετές περιοχές

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η νέα εβδομάδα ξεκίνησε με αρκετό κρύο, κυρίως στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Ελλάδας, όπου σε αρκετές περιπτώσεις η θερμοκρασία σήμερα το πρωί βρισκόταν αρκετά από το μηδέν. Η θερμοκρασία ωστόσο, αναμένεται να παρουσιάσει γρήγορα, άνοδο.

Οι χαμηλότερες ελάχιστες θερμοκρασίες που κατέγραψαν οι αυτόματοι μετεωρολογικοί σταθμοί του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr το πρωί της Δευτέρας, ήταν σε Μαυρολιθάρι Φωκίδας (-6,8 βαθμοί Κελσίου), Γρεβενά (-6), Νέο Καύκασο Φλώρινας (-5,9), Κοιλάδα Κοζάνης (-5,5), Βουτύρω Καπρενησίου (-5,4), Ιωάννινα (-4,8) και Τρίπολη (-4,3).

Θερμοκρασίες υπό το μηδέν το πρωί σε αρκετές περιοχές-1

Τα μεγαλύτερα ύψη βροχής την Κυριακή

Εξάλλου, σύμφωνα με το δίκτυο των μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, τα μεγαλύτερα ύψη βροχής της Κυριακής 17 Φεβρουαρίου καταγράφηκαν στα Σταυράκια Ηρακλείου (73 χιλιοστά), στην Ασή Γωνιά Χανίων (62 χιλιοστά), στο Σέμπρωνα Χανίων (61 χιλιοστά), στο Τζερμιάδο Λασιθίου (57 χιλιοστά) και στο οροπέδιο Ασκύφου Χανίων (54 χιλιοστά).

Πηγή: meteo.gr, ΑΠΕ ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή