To βίντεο που γύρισαν το 2011 οι Prodigy για την Ελλάδα και τα λόγια αγάπης του Κιθ Φλιντ

To βίντεο που γύρισαν το 2011 οι Prodigy για την Ελλάδα και τα λόγια αγάπης του Κιθ Φλιντ

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πρώτη φορά που  οι Prodigy ήρθαν στην Ελλάδα ήταν το 1993. Τότε δεν ήταν τόσο διάσημοι (γνωστοί μόνο στους φαν της ροκ πανκ) και έπαιξαν  στην πλαζ του Αλίμου. Από τότε αγάπησαν την Ελλάδα και έκαναν συχνές εμφανίσεις, εκρηκτικές και κάποιες… επεισοδιακές. 

Τελευταία φορά που ο Κιθ Φλιντ «τα έσπασε» μπροστά τους Έλληνες ήταν το 2015, όταν οι Prodigy εμφανίστηκαν στο Rockwave Festival στη Μαλακάσα.

Δείτε σχετικά: Firestarter: Οι πιο εκρηκτικές εμφανίσεις του Κιθ Φλιντ τα τελευταία 20 χρόνια (βίντεο)

Το καλοκαίρι του 2011,  η μπάντα είχε ξαναπαίξει στο  Rockwave  και τότε γυρίσει ένα βίντεο από την επίσκεψή στη Αθήνα και την συναυλία τους, με τίτλο «Thunder» .

Το βίντεο περιλαμβάνει πλάνα από τη συναυλία τους στο Rockwave Festival, αλλά και την Ακρόπολη και το Λυκαβηττό, με μουσικό χαλί σε κάποια σημεία ακόμα και τον εθνικό ύμνο.

Στο βίντεο το συγκρότημα, εκτός των άλλων μιλά για το ελληνικό κοινό. Ο Φλιντ να λέει για τις συναυλίες στην Ελλάδα: «Μας θυμίζουν ποιος είναι ο σκοπός μας, γιατί τα κάνουμε όλα αυτά εξ αρχής». 

Μαζί με τον Λίαμ Χάουλετ, βασικό συνθέτης του γκρουπ, λένε: «Είναι πολύ εκφραστικοί άνθρωποι οι Έλληνες. Κάθε φορά που παίζουμε γίνεται μακελειό. Μετά από τις συναυλίες μας στην Ελλάδα παίρνουμε έμπνευση για να γράψουμε μουσική». 

Ο Κιθ Φλιντ αυτοκτόνησε την Δευτέρα, σε ηλικία 49 ετών, σοκάροντας την παγκόσμια μουσική βιομηχανία και τα εκατομμύρια των φαν του. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή