AEK: Oπαδοί στα Σπάτα και προεδρικό «μπλόκο»

AEK: Oπαδοί στα Σπάτα και προεδρικό «μπλόκο»

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η επιστροφή στις προπονήσεις για την ΑΕΚ έφερε μαζί της διαμαρτυρίες, τραυματισμούς, αλλά και την πρώτη μέρα της προετοιμασίας της Ενωσης για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο.

Πριν από την έναρξη της χθεσινής προπόνησης, περίπου 15 οπαδοί της ΑΕΚ πήγαν στα Σπάτα με σκοπό να εκφράσουν τα παράπονά τους προς τους ποδοσφαιριστές για τις τελευταίες εμφανίσεις αλλά και να ζητήσουν την κατάκτηση του Κυπέλλου. Τα παράπονα δεν εκφράστηκαν απευθείας προς τους παίκτες, αλλά μεταφέρθηκαν σε ήρεμο τόνο προς τους Βασίλη Δημητριάδη και Νίκο Λυμπερόπουλο που τους άκουσαν. Οι συγκεκριμένοι οπαδοί ζήτησαν να μπουν στο προπονητικό κέντρο προκειμένου να εκφράσουν απευθείας τα παράπονά τους προς τους ποδοσφαιριστές, όμως το αίτημά τους δεν έγινε δεκτό. Οταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης ενημερώθηκε για το περιστατικό, απάντησε πως «στα Σπάτα δεν μπαίνει κανείς», κάνοντας ξεκάθαρο πως σε έναν σύλλογο που λειτουργεί επαγγελματικά, η διοίκηση και τα στελέχη είναι εκείνα που θα αποφασίσουν τον τρόπο επίλυσης ενός προβλήματος.

Στο αγωνιστικό σκέλος, η ΑΕΚ έχει πολλά προβλήματα απουσιών από τις προπονήσεις, με μοναδική ευχάριστη είδηση την επάνοδο του Νέναντ Κρίστιτσιτς. Ο Σέρβος μέσος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και προπονήθηκε κανονικά, όμως οι Αντρέ Σιμόες και Μιχάλης Μπακάκης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Ομοίως και ο Πέτρος Μάνταλος που ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.

Στα μεταγραφικά, χθες επανήλθε έπειτα από καιρό στην επικαιρότητα το θέμα του Σέρχιο Αραούχο, καθώς η Λας Πάλμας στην οποία ανήκει ο Αργεντινός επιθετικός έχει προ πολλού χάσει την πιθανότητα να ανέβει στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας και ετοιμάζεται να μπει σε διαδικασία αλλαγής του βασικού κορμού του ρόστερ της.

Ενας εκ των ποδοσφαιριστών που φαίνεται πως θα αποτελέσει παρελθόν είναι ο Σέρχιο Αραούχο που διανύει μια μέτρια χρονιά με 3 γκολ και 2 ασίστ σε 18 παιχνίδια πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ είναι δεδομένο πως το καλοκαίρι θα προσπαθήσει να αγοράσει κάποιον ποδοσφαιριστή, είτε αυτός είναι ο Αραούχο είτε ο Εζεκιέλ Πόνσε που έχει ακόμα καλύτερες στατιστικές επιδόσεις από τον συμπατριώτη του, ενώ είναι και σε πιο νεαρή ηλικία. Στις υπόλοιπες κινήσεις, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η συμφωνία της ΑΕΚ με τον τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης Γιώργο Αθανασιάδη και τον Σέρβο εξτρέμ της ΑΕΛ, Μίλος Ντέλετιτς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή