Πενήντα Ελληνες παραγωγοί οίνου και τσίπουρου στην Εκθεση Prowein 2019

Πενήντα Ελληνες παραγωγοί οίνου και τσίπουρου στην Εκθεση Prowein 2019

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πενήντα οινοπαραγωγοί από όλη την χώρα, θα συμμετάσχουν στην Διεθνή Έκθεση Prowein 2019, με το εθνικό περίπτερο του οργανισμού Enterprise Greece, 17 με 19 Μαρτίου στο Ντίσελντορφ.

«Τα ελληνικά κρασιά δημιουργούν έναν νέο κόσμο γεύσης με βάση τις μοναδικές γεύσεις των τοπικών ποικιλιών αμπέλου και τα πολυεπίπεδα terroir της Ελλάδας», αναφέρει ο Αντώνης Γραβάνης, διευθυντής Διεθνών Εκθέσεων, Αγροτικών Προϊόντων, Τροφίμων και Ποτών. Η χώρα μας, συμπληρώνει ο ίδιος, προσφέρει μεγάλες εμπορικές ευκαιρίες και προοπτικές στον κλάδο του οίνου και της γαστρονομίας, γεγονός που μπορεί να προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων διεθνών αγοραστών, που μπορούν να προωθήσουν τα ελληνικά προϊόντα στο παγκόσμιο καταναλωτικό κοινό.

Κατά τη διάρκεια των τριών ημερών της Έκθεσης, θα υπάρχει και φέτος η ευκαιρία να δοκιμάσει κανείς μια μεγάλη ποικιλία κρασιών στο κεντρικό wine bar (Hall 17 B121) του εθνικού περιπτέρου, το οποίο θα λειτουργεί παράλληλα με τα περίπτερα των εκθετών, όπου ο καθένας ξεχωριστά θα παρουσιάζει τα κρασιά δικής του παραγωγής.

Επιπλέον ο Enterprise Greece δημιούργησε το Greek Spirits Bar (Hall 12 E50), με το σύνθημα «Ας πιούμε τσίπουρο», όπου θα μπορούν να δοκιμαστούν, με τις συμβουλές ειδικών, οι διαφορετικές παραλλαγές του τσίπουρου – είτε με ή χωρίς γλυκάνισο είτε νέο ή παλαιωμένο σε βαρέλια.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT