Ξεκίνησε η δίκη για το μοντέλο με την κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ

Ξεκίνησε η δίκη για το μοντέλο με την κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ξεκίνησε χθες η δίκη του μοντέλου που συνελήφθη πριν περίπου 1,5 χρόνια στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,52 κιλά κοκαΐνης.

«Γνώριζες ότι μετέφερε ναρκωτικά στην τσάντα σου», φαίνεται να είπε ο εισαγγελέας στο μοντέλο, προσθέτοντας πώς το μοντέλο δεν είχε καμία συνταγή γιατρού που να αποδεικνύει ότι η ποσότητα ναρκωτικών προορίζονταν για νόμιμη χρήση. 

Την ίδια στιγμή, δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού Τύπου προκάλεσαν τις έντονες αντιδράσεις του ποινικολόγου Σάκη Κεχαγιόγλου, καθώς όπως ανακοίνωσε ο εισαγγελέας έκανε απλά τη δουλειά του συμπληρώνοντας πώς η αθώωση της κατηγορούμενης θα αποτελέσει έκπληξη.

«Όσον αφορά πρόσφατα δημοσιεύματα σε διάφορους ιστότοπους σύμφωνα με τα οποία ο “εισαγγελέας” Φίλιπ Ρος ήταν “ιδιαίτερα σκληρός” και “καταπέλτης”, οφείλω να επισημάνω ότι ούτε σκληρός υπήρξε ούτε “καταπέλτες” χρησιμοποίησε…», αναφέρει ο κ. Κεχαγιόγλου.

«Θα ήθελα επίσης να τονίσω, θέση την οποία έχω υποστηρίξει πριν καν την έναρξη της δίκης, ότι θα αποτελέσει έκπληξη για εμένα η ενδεχόμενη αθώωσή της», τονίζει ο κ. Κεχαγιόγλου στην ανακοίνωση του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή