ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκίνησε η δίκη για το μοντέλο με την κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ

xekinise-i-diki-gia-to-montelo-me-tin-koka-ni-sto-chongk-kongk-2304123

Ξεκίνησε χθες η δίκη του μοντέλου που συνελήφθη πριν περίπου 1,5 χρόνια στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,52 κιλά κοκαΐνης.

«Γνώριζες ότι μετέφερε ναρκωτικά στην τσάντα σου», φαίνεται να είπε ο εισαγγελέας στο μοντέλο, προσθέτοντας πώς το μοντέλο δεν είχε καμία συνταγή γιατρού που να αποδεικνύει ότι η ποσότητα ναρκωτικών προορίζονταν για νόμιμη χρήση. 

Την ίδια στιγμή, δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού Τύπου προκάλεσαν τις έντονες αντιδράσεις του ποινικολόγου Σάκη Κεχαγιόγλου, καθώς όπως ανακοίνωσε ο εισαγγελέας έκανε απλά τη δουλειά του συμπληρώνοντας πώς η αθώωση της κατηγορούμενης θα αποτελέσει έκπληξη.

«Όσον αφορά πρόσφατα δημοσιεύματα σε διάφορους ιστότοπους σύμφωνα με τα οποία ο “εισαγγελέας” Φίλιπ Ρος ήταν “ιδιαίτερα σκληρός” και “καταπέλτης”, οφείλω να επισημάνω ότι ούτε σκληρός υπήρξε ούτε “καταπέλτες” χρησιμοποίησε…», αναφέρει ο κ. Κεχαγιόγλου.

«Θα ήθελα επίσης να τονίσω, θέση την οποία έχω υποστηρίξει πριν καν την έναρξη της δίκης, ότι θα αποτελέσει έκπληξη για εμένα η ενδεχόμενη αθώωσή της», τονίζει ο κ. Κεχαγιόγλου στην ανακοίνωση του.