Κλειστό σήμερα και αύριο το κέντρο της Αθήνας λόγω… γυρισμάτων

Κλειστό σήμερα και αύριο το κέντρο της Αθήνας λόγω… γυρισμάτων

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά τα Τρίκαλα, τα Μετέωρα, τα Ζαγόρια, και την Καλαμπάκα, ήρθε η σειρά της Αθήνας να μετατραπεί σε κινηματογραφικό σκηνικό για την ταινία «Born to be Murdered», με τον ανερχόμενο Τζον Ντέιβιντ Ουάσιγκτον, γιο του διάσημου Ντένζελ Ουάσιγκτον και πρωταγωνιστή της τελευταίας ταινίας του Σπάικ Λι «Παρείσφρηση», η οποία κέρδισε το Όσκαρ Σεναρίου στην πρόσφατη τελετή.

Η ταινία είναι ένα κλασικό θρίλερ μυστηρίου, που αφηγείται την ιστορία ενός Αμερικανού τουρίστα, του Μπέκετ, ο οποίος βρίσκεται άθελά του στο κέντρο μίας επικίνδυνης συνωμοσίας, σε μια απομακρυσμένη ορεινή περιοχή της Βορειοδυτικής Ελλάδας.

Πρόκειται για μια αμερικανοϊταλική παραγωγή, σε σκηνοθεσία του Φερντινάντο Τσίτο Φιλομαρίνο και παραγωγή του Λούκα Γκουαντανίνο, που έχει σημαντική διαδρομή ως σκηνοθέτης, με κορυφαία στιγμή την ταινία του «Να με Φωνάζεις με τ’ Όνομά σου», το οποίο κατάφερε να μπει, το 2017, ως υποψήφιο για τέσσερα Όσκαρ, μεταξύ των οποίων και για τα βραβεία Καλύτερης Ταινίας, Πρώτου Ανδρικού Ρόλου και Διασκευασμένου Σεναρίου.

Η Πλατεία Συντάγματος και οι γύρω δρόμοι θα κλείσουν για τις ανάγκες των γυρισμάτων τόσο την Κυριακή όσο και την Καθαρά Δευτέρα, από νωρίς το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Συγκεκριμένα, έχει προγραμματιστεί διακοπή κυκλοφορίας και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης στο Σύνταγμα, στο κέντρο της Αθήνας. Οι ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ από τις 6:00 έως τις 18:00 στις εξής οδούς:

– Σταδίου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αμερικής και της πλατείας Συντάγματος

– Βασ. Γεωργίου Α΄, σε όλο το μήκος της

– Πλατεία Συντάγματος

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή