Ρέθυμνο: Απεγκλωβίστηκαν η μητέρα και τα δύο παιδιά της μετά από πτώση σε γκρεμό 100 μέτρων

Ρέθυμνο: Απεγκλωβίστηκαν η μητέρα και τα δύο παιδιά της μετά από πτώση σε γκρεμό 100 μέτρων

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συναγερμός σήμανε στις αρχές, καθώς γύρω στις 17:30 ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν μια μητέρα με τα δύο ανήλικα παιδιά της, έπεσε κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες σε γκρεμό βάθους 100 μέτρων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του Ρεθύμνου στην διαδρομή Σίσσες-Αλοϊδες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό. Κατά την πτώση του οχήματος και οι τρεις επιβαίνοντες εγκλωβίστηκαν στο εσωτερικό του, ενώ διερχόμενοι οδηγοί ενημέρωσαν άμεσα τις αρχές.

Aνδρες της ΕΜΑΚ και πυροσβέστες κατάφεραν να προσεγγίσουν το ΙΧ, απεγκλωβίζοντας από το εσωτερικό του τα δύο παιδιά, τα οποία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φέρουν ορθοπεδικά τραύματα και στη συνέχεια τη μητέρα τους, τα τραύματα της οποίας κρίνονται σοβαρότερα.

Στον τόπο του ατυχήματος, είχαν μεταβεί δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ από το Ηράκλειο και τα Ανώγεια, που μετέφεραν τους τραυματίες στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Η Τροχαία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο.

Πηγή: cretapost.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή