Αθώα η 21χρονη που κατηγορείτο για διακίνηση κοκαΐνης στο Χονγκ Κονγκ

Αθώα η 21χρονη που κατηγορείτο για διακίνηση κοκαΐνης στο Χονγκ Κονγκ

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αθώα κρίθηκε μετά από ομόφωνη απόφαση η 21χρονη που κατηγορείτο για την υπόθεση διακίνησης 2,6 κιλών κοκαΐνης στο Χονγκ Κονγκ, όπως επιβεβαίωσε σήμερα ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόγλου.

«Είναι ομόφωνη η απόφαση για την αθώωσή της», επεσήμανε ο κ. Κεχαγιόγλου. 

Σύμφωνα με πληροοφορίες, η 21χρονη υποστήριξε κατά την απολογία της πως επειδή ήξερε ότι της αρέσουν τα ταξίδια, ο φίλος της της έκανε δώρο τα εισιτήρια για να πάνε μαζί στην Αντίς Αμπέμπα. Της πρότεινε να γίνει μοντέλο και να κάνει ένα portfolio καθώς και ότι έπρεπε να κάνει μια φωτογράφιση γιατί η πόλη που θα πήγαιναν είναι πολύ προηγμένη, με νέες τεχνολογίες. Αργότερα της είπε ότι τελικά δεν θα ταξίδευαν μαζί, γιατί εκείνος βρήκε ένα πιο φθηνό εισιτήριο και ότι θα ερχόταν δυο μέρες μετά το δικό της ταξίδι. Εκείνος της έδωσε τα σακ βουαγιάζ που είχε μέσα την κοκαϊνη. Εκείνη το πήρε για να βάλει κάποια επιπλέον ρούχα που είχε.

Υπενθυμίζεται ότι η 21χρονη συνελήφθη στις 13 Νοεμβρίου του 2017 στο διεθνές αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, όπου σε έλεγχο ρουτίνας από την αστυνομία, στο σακίδιο της τότε, 19χρονης, Ελληνίδας βρέθηκε μια κρυφή θήκη.

Εκεί υπήρχε ένας καφέ φάκελος με τα 2,6 κιλά κοκαΐνη. Αμέσως μετά οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψή της, η οποία είχε καταγραφεί και σε βίντεο. Οι αστυνομικοί της φόρεσαν μαύρη κουκούλα στο κεφάλι για να μην φανεί το πρόσωπό της και την πήραν με χειροπέδες στα χέρια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή