ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και 20 Δήμοι της Αττικής διοργανώνουν τον 2ο Αττικό Αγώνα Δρόμου

to-oloi-mazi-mporoyme-kai-20-dimoi-tis-attikis-diorganonoyn-ton-2o-attiko-agona-dromoy-2304866

Μετά τον περσινό επιτυχημένο πρώτο Αττικό Αγώνα Δρόμου, που διοργανώνουν το «Ολοι Μαζί Μπορούμε» και 20 δήμοι της Αττικής, έρχεται και ο δεύτερος. Οι 20 αγώνες δρόμου θα διεξαχθούν την ίδια μέρα και την ίδια ώρα σε όλους τους δήμους, την Κυριακή 7 Απριλίου 2019.

Ο κάθε αγώνας δρόμου θα περιλαμβάνει διαδρομή τρεξίματος 5χλμ και δυναμικού βάδην 5χλμ. Κάθε Δήμος έχει σχεδιάσει τη δική του διαδρομή με ακριβές σημείο εκκίνησης και τερματισμού.

Οι δηλώσεις συμμετοχής των υποψηφίων δρομέων γίνονται μέσα από την ιστοσελίδα του «Όλοι μαζί μπορούμε» ή της Viva.gr.  Ο κάθε ένας από τους συμμετέχοντες θα πρέπει να καταβάλει το ελάχιστο ποσό των 5 ευρώ.

to-oloi-mazi-mporoyme-kai-20-dimoi-tis-attikis-diorganonoyn-ton-2o-attiko-agona-dromoy0

Όσοι θέλουν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχής τους από φυσικά σημεία πώλησης πληρώνοντας μετρητοίς μπορούν να απευθυνθούν στα:  SevenSpots – Reload – WIND – Yolenis – Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης – VIVA Τεχνόπολις – VIVA Σύνταγμα

Το συνολικό ποσόν που θα συγκεντρωθεί από τον αγώνα κάθε Δήμου θα μετατραπεί σε τρόφιμα και είδη ατομικής υγιεινής που θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του κάθε Δήμου.

Συμμετοχή στον 2ο Αττικό Αγώνα Δρόμου έχουν δηλώσει οι εξής Δήμοι του νομού Αττικής:

Αλίμου

Αμαρουσίου

Βάρης – Βούλας –Βουλιαγμένης

Βριλησσίων

Γαλατσίου

Γλυφάδας

Διονύσου

Ελληνικού – Αργυρούπολης

Ηλιούπολης

Ηρακλείου Αττικής

Καλλιθέας

Κηφισιάς

Λαυρεωτικής

Μεγαρέων

Μοσχάτου – Ταύρου

Νίκαιας – Ρέντη

Παλλήνης

Παπάγου – Χολαργού

Σπατών – Αρτέμιδας

Ραφήνας – Πικερμίου