ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δουλεύοντας σε ένα «πληγωμένο» κτίριο

doyleyontas-se-ena-pligomeno-ktirio-2305321

Με μία ανάρτησή της στο Instagram η Fiona Hayes, art director, της Conde Nast International, η οποία σε συνεργασία με την «Καθημερινή», λανσάρουν στην Ελλάδα την Vogue Greece, αναφέρεται στην τρομοκρατική επίθεση που δέχθηκε το κτίριο του ΣΚΑΪ και της «Καθημερινής» τον περασμένο Δεκέμβριο.

Και σημειώνει:

«Η ζωή συνεχίζεται παρά τα τραύματα από την τρομοκρατική επίθεση (δίπλα στο γραφείο του ενός συντάκτη της Vogue Greece). Ο καθένας θεωρεί ότι ο λαμπερός κόσμος των περιοδικών είναι αυτό ακριβώς – λαμπερός. Αλλά πολλές φορές, τα όμορφα εταιρικά ονόματα, δημιουργούνται από ομάδες, σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες. Και, υπάρχει πιο δύσκολη συνθήκη από το να προσπαθείς να ξεκινήσεις τη Vogue από το να εργάζεσαι σε ένα γραφείο που έχει δεχθεί τρομοκρατική επίθεση; Αυτό συνέβη στην Αθήνα, τον Δεκέμβριο (ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε κανείς). Η μπροστινή όψη του κτιρίου εξακολουθεί να καλύπτεται από σκαλωσιές και μουσαμάδες εξ ου και η μπλε όψη από το γραφείο της σύνταξης. Μπράβο στην ανυπέρβλητη ομάδα της Vogue Greece που κλείνει αυτό το τεύχος, είστε οι ήρωες της μόδας».

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Still life with bomb damage (next to the Editor’s desk @voguegreece)  Everyone assumes that the glossy magazine world is exactly that – glossy. But a lot of the time our beautiful brands are created by teams working in, let’s say, challenging conditions. And there’s not much more challenging when you’re trying to launch a Vogue than having your office firebombed by terrorists, amarite? That’s what happened in Athens in December (thankfully no one was hurt ) The front of the building is still covered in scaffolding and tarpaulin, hence the blue view from the editorial office. Shout out to the indomitable #voguegreece team closing the launch issue, you’re fashion heroes #welovemagazines #printsnotdead

A post shared by Fiona Hayes (@theartdictator) on