Νίκη και ρεκόρ για τον Π. Καραΐσκο στον Ημιμαραθώνιο

Νίκη και ρεκόρ για τον Π. Καραΐσκο στον Ημιμαραθώνιο

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Παναγιώτης Καραΐσκος ήταν ο νικητής στους άνδρες του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας.

Ο αθλητής του Πανελληνίου ολοκλήρωσε την προσπάθειά του σε 1 ώρα 08.04, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ αγώνων, αφού βελτίωσε το 1.08.30 του Κώστα Γκελαούζου από το 2018.

Ο δεύτερος στον Μαραθώνιο Αθήνας του 2018 πέτυχε την πρώτη νίκη του στη διοργάνωση και παράλληλα πιστοποίησε την καλή αγωνιστική κατάστασή του ενόψει των αγώνων μαραθωνίου που ακολουθούν.

Σάκης και Ανδρικοπούλου πρώτευσαν στα 3 χιλιόμετρα

Ο Νίκος Σάκης πρώτευσε στα 3 χιλιόμετρα των ανδρών, στο πλαίσιο του 8ου Ημιμαραθωνίου της Αθήνας, ενώ στον αντίστοιχο αγώνα των γυναικών επικράτησε η Ζωή Ανδρικοπούλου. Ο Σάκης ολοκλήρωσε την προσπάθειά του σε 8.53, ενώ ακολούθησαν ο Γιώργος Σταμούλης με επίδοση 8.57 και ο Αλέξανδρος Σουκούλης με 9.02.

Νίκη και ρεκόρ για τον Π. Καραΐσκο στον Ημιμαραθώνιο-1

Παπούλιας και Χατζηπαναγιώτη επικράτησαν στα 5 χιλιόμετρα

Ο Χρήστος Παπούλιας ήταν ο νικητής στα 5 χιλιόμετρα των ανδρών, στο πλαίσιο του 8ου Ημιμαραθωνίου της Αθήνας, ενώ στον αγώνα των γυναικών επικράτησε η 14χρονη Ηλιάννα Χατζηπαναγιώτη.

Ο Χρήστος Παπούλιας ολοκλήρωσε την προσπάθειά του σε 16.03 και έκοψε πρώτος το νήμα του τερματισμού, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Παναγιώτη Καρούτζο με 16.12, ενώ την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Πούλιος με 16.40.

Νίκη και ρεκόρ για τον Π. Καραΐσκο στον Ημιμαραθώνιο-2

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή